Ce noutati mai avem de la Apple Music?

Daca ati primit azi noapte sau in cursul acestei dimineti un e-mail de la Apple, probabil va numarati printre clientii Apple Music, AppStore, iBook/ iTunes Store sau aveti cumparat spatiu de stocare in iCloud.

Conform informatiilor primite in e-mail, se pare ca Apple va modifica moneda din euro in lei, un lucru oarecum bun pentru noi, la cat de mult a crescut euro in ultima perioada.

Ramane sa vedem care va fi conversia si cat de mult “bine” va insemna asta pentru clientii Apple din Romania.

In alta ordine de idei, Apple se “confrunta” de ceva timp cu o oarecare “problema” in ceea ce priveste Apple Music. Acestia incearca sa convinga cat mai multi utilizatori sa plateasca pentru muzica pe care o asculta, asa cum ar fi si normal.

Din pacate, concurenta este foarte mare pentru ca exista Spotify care isi ofera gratuit serviciile, cu toate ca sunt “plini” de reclame.

Jimmy Iovine, directorul diviziei Apple Music (si co-fondator Beats), a relatat in repetate randuri ca aceasta munca sustinuta pe care Apple trebuie sa o duca impotriva “pirateriei” este foarte dificila.

Daca si Apple Music ar fi oferit gratuit, atunci (conform lui Jimmy Iovine) ar avea lunar in jur de 400 milioane de utilizatori activi.

Pana in prezent Apple Music incerca sa lupte cu celelalte platforme, dar de acum incolo misiunea lor va fi sa ofere si continut video, mai exact sa se extinda.

Daca vor crea ceva unic, cu siguranta clientii isi vor dori sa plateasca pentru Apple Music pentru ca nu vor gasi in alta parte asemenea servicii.

Din informatiile pe care le detin pana acum, Apple Music a anuntat ca vor distribui o serie televizata bazata pe emisiunea Carpool Karaoke a lui James Corden. Inca nu a fost specificata o data exacta pentru lansarea seriei, iar anuntul a fost facut anul trecut.

sursa imaginii: apple.com