Ce oameni intalnim in supermarket (part II)

Calitatea si diversitatea produselor dintr-un supermarket difera in functie de zona in care acesta este pozitionat. La fel si “calitatea si diversitatea” clientilor care ii trec pragul.

Am mai scris chiar luna aceasta despre ce fel de oameni intalnim intr-un supermarket si m-am referit strict la Kaufland-ul din Colentina, pentru ca acolo merg destul de des.

Doar saptamana aceasta am “retrait” aproape toate evenimentele posibile.

Batranei care ma imping, la propriu, fie folosind cosul de cumparaturi, fie folosindu-si propriul corp. Inca nu pot sa le inteleg aceste porniri si le pun strict pe seama senilitatii si a neputintei in a-si controla corpul.

M-am intalnit si cu cei care ma intreaba despre diverse produse, ca si cum sunt un angajat, iar daca nu le stiu raspunde ma injura riguros.

Nu-i mai enumar pe copii, deoarece acestia nu au nicio vina pentru educatia pe care o primesc.

M-a fascinat totusi un caz care ma ducea aproape de o posibila viitoare boala venerica.

Ma indreptam spre zona de unde trebuia sa iau caruciorul, la intrarea in supermarket, cand dintr-o data vad “zburand” o flegma de marimea unei castane, la doar cativa centimetri de capul meu.

O “namila” de barbat care se apropia vertiginos de 150 kilograme se certa cu o femeie, nu stiu daca se cunosteau.

Nu am prins cearta lor de la inceput si nu stiu exact motivul, dar parea ca nu se cunosc si ca domnul ar fi lovit-o in trecere pe doamna. Ambii aveau tenul masliniu, dar nu sunt sigur daca erau sau nu tigani (ceva in familie aveau cu siguranta).

Ce faci cand nu ai ce face?!

Vina a fost a mea, ca ma aflam in raza de bataie a flegmei. Nu stiu ce se intampla daca nu eram norocos si daca ma atingea direct in fata flegma respectiva.

De bataie nu era nici vorba, individul era de cel putin doua ori cat mine, iar de injurat nici nu mai amintesc. Probabil ma indreptam spre un spital sa vad daca flegma cu pricina era purtatoarea vreunui virus care ar putea sa-mi puna capat zilelor si speram la ce e mai bine.

Cam asta faceam!

sursa imaginii: http://bit.ly/2vmIR8g