Ce oameni intalnim in supermarket!

Cu toate ca nu e supermarket-ul meu preferat, ajung destul de des sa-mi fac cumparaturile acolo pentru ca este la doar cateva minute distanta de casa. Despre Kaufland este vorba.

In functie de zonele in care sunt pozitionate, supermarket-urile au si ele “clientii” lor fideli.

Este normal ca in Mega Image-ul Concept Store de langa mall-ul Promenada nu veti intalni clientii din Kaufland-ul de pe Colentina. Cred ca nici nu mi-as dori asta pentru ca m-as plictisi in timpul cumparaturilor.

Fiecare supermarket are clientii lui

La noi in supermarket intalnesti aproape toate tipologiile. Daca ai nervi si timp, le poti studia cu atentie comportamentul in societate.

Printre “cei colorati”, vorba unui vecin rasist (dar care sustine ca nu e), ii regasim si pe batraneii nesimtiti, copiii needucati, frustratii, obositii si smecherii societatii.

Nu prea exista zi in care sa nu fie cel putin unul care sa te “calce-n picioare”, la propriu si la figurat.

Daca pleci la cumparaturi suparat sau cu moralul la pamant, atunci cu siguranta iti gasesti cel putin o persoana cu care te vei putea certa, pe bune.

Citeam astazi despre faptul ca intr-un supermarket din capitala un tip s-a luat la cearta cu angajatii si persoanele de la paza (parca si cu clientii) si a ajuns intr-un final in “custodia” politiei. Asa cum bine merita.

Nesimtirea trebuie platita!

Barbatul cu pricina a spart o sticla de vin si nu a suportat “mustrarea” parinteasca a celui de la paza.

In urma cu doua zile un tip a spart o naveta de bere si pentru ca eram in “raza de actiune” am ajuns acasa “lipicios” si cu miros de hamei. Parca venisem de la ditamai cheful din tinerete, nu din supermarket.

Uneori ma intristez cand vad cumparaturile celor carora soarta nu le-a “suras”, sincer. Dar, in majoritatea cazurilor, imi trece repede, pentru ca printre cele mai ieftine si nesanatoase alimente se “strecoara” frumusel si o sticla cu suc sau alcool si nelipsitul pachet de tigari.

Asadar, bani ar fi, dar prioritatile sunt altele.

Voi ce experiente de la cumparaturi aveti?!

sursa imaginii: http://bit.ly/2uzCJNI