Ce poate face camera duala a lui iPhone 7 Plus

In ultimii ani camera telefoanelor inteligente lansate de catre cei de la Apple s-a imbunatatit foarte mult, atingand punctul culminant prin terminalul iPhone 7 Plus si a lui camera duala.

Am mai scris de-a lungul timpului faptul ca imbunatatirea performantelor oferite de smartphone-uri a afectat negativ vanzarile in alte industrii (de tipul celor care vand produse electronice – camere foto si/sau video, sisteme de navigare, MP3 Playere).

Din iarna anului trecut (decembrie 2016) ma numar si eu printre posesorii acestui model de telefon si sunt inca multumit.

In acea perioada imi doream un telefon cu ecran mai mare, iar iPhone 7 nu imi oferea asta. Ma saturasem de dimensiunea de 4.7 inchi si nu mi-a fost deloc greu sa ma obisnuiesc cu cei 5.5 inchi.

Pentru a observa cat de bine puteti inregistra sau face fotografii cu iPhone 7 Plus, va recomand videoclipul de mai jos. Acesta a fost postat de catre Harshit Vora si prezinta frumusetea naturala a Parcului National Yellowstone.

In SUA, compania Apple a inceput sa promoveze intens performantele foto si video ale modelului iPhone 7 Plus, prezentand tocmai imagini si videoclipuri facute de catre oameni obisnuiti. Campania este cunoscuta sub numele de “Shot on iPhone”.

Chiar daca nu aveti acest model de telefon, puteti face poze de calitate si cu celelalte terminale iPhone. Pentru asta aveti la dispozitie si o serie de aplicatii bune care va imbunatatesc calitatea imaginilor surprinse.

Dintre aceste aplicatii pentru prelucrarea imaginilor, mentionez: Adobe Photoshop Mix, ProCamera, ProCam 4, Obscur Camera, Raw by 500px, Pixelmator si altele. Le puteti cauta pe toate in App Store. Sa nu uitam ca si in Camera avem posibilitatea unei “usoare” modificari in calitatea imaginilor surprinse.

Daca sunteti pasionat de fotografie dar nu aveti banii necesari pentru a va achizitiona un aparat foto suficient de bun pentru nevoile voastre, atunci iPhone 7 Plus poate fi solutia salvatoare. Just saying!

sursa imaginii: printscreen youtube