Ce putem sa facem in weekend!

Daca nu aveti la dispozitie un buget “bogat” si daca v-ati saturat sa iesiti in oras (fie la o cafenea, fie intr-un club), atunci puteti alege sa petreceti weekend-ul uitandu-va la filme. Un fel de “Netflix and chill” (pentru cunoscatori).

Am vizionat weekend-ul acesta cateva filme bune pe care vi le recomand cu incredere. De multe ori mi-am tot amanat rezervarile la “A Dog’s Purpose”, din motivul timpului liber.

Atunci cand ai un animal de companie, in special un caine, e destul de greu sa te gandesti ca in viitorul destul de apropiat vei fi nevoit sa te desparti de el.

Axel e primul caine pe care il cresc (alaturi de iubita) si trebuie sa recunosc ca nimic nu se compara (inca nu am un copil) cu legatura creata intre el si noi.

Nu pot sa descriu in cuvinte cat de mult ne-a schimbat viata in bine, cat de multe am invatat in cei aproape 4 ani de cand il avem. Nu regret niciun sacrificiu pe care a trebuit sa il fac in ultimii ani doar pentru ca avem un catel, si au fost cateva.

Deci, daca vreti sa urmariti un film bine facut cu o poveste care te va rascoli din cand in cand, va recomand cu incredere acest film. Vocea cainilor este redata de Josh Gad, pentru cei care nu il cunosc este si vocea lui Olaf din “Frozen”.

Un alt film foarte bun pe care merita sa il vedeti este “Guardians of the Galaxy Vol.2” cu Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel (ca si vocea lui Groot) si Bradley Cooper (vocea lui Rocket).

Multe glume, Drax este “pe val”, actiunea si povestea sunt si ele bune; la cat de mult s-a lucrat la filmul asta si cat a fost promovat ar fi fost si pacat sa nu fie in regula.

Interesant de stiut faptul ca vocea lui Vin Diesel pentru Baby Groot nu a fost prea mult prelucrata pentru ca el poate crea destul de bine voci de tip cartoon.

Ca tot veni vorba de voci bine realizate, am urmarit si specialul lui Gabriel Iglesias “I’m sorry for what I said when I was hungry”,  pe Netflix. Doar atat va scriu: merita vazut!

sursa imaginii: fizzymag.com