Ceea ce cred despre un salon de masaj erotic. Afla si tu!

Stii momentul ala cand gasesti o reclama cu un salon de masaj erotic in parbrizul masinii sau in cutia postala si zambesti?!

Sau si mai bine, momentul ala cand iubita iti aduce acasa o astfel de reclama?!

Idei preconcepute exista de cand lumea in legatura cu tot ce inseamna viata sexuala. Suntem facuti astfel incat sa judecam, e cea mai simpla modalitate de a interactiona unii cu altii.

Cum reusesti sa iti formezi o parere corecta despre un astfel de salon? Astazi vreau sa scriu despre Tao Erotic Massage Bucharest, Calea Victoriei 85, un altfel de salon de masaj erotic.

Ce ar trebui sa stim daca vrem sa alegem o astfel de experienta?

Fiecare om este diferit. Are nevoi si dorinte unice, care-i definesc personalitatea. Trebuie sa stim ca ceea ce mie mi se pare normal, poate sa nu fie normal si pentru tine.

Asta nu inseamna ca vreunul dintre noi este cel care gandeste gresit. Fiecare om este diferit, unic, avem dreptul sa ne traim viata exact asa cum ne dorim si ne place.

Este simplu sa judecam prin prisma propriei noastre experiente de viata, dar asta nu inseamna ca vom judeca corect. Pana la urma este greu sa fim obiectivi.

Pana in prezent nu am apelat la un astfel de salon de masaj, nici la unul clasic (sa-i zic asa).

Nu am fost crescut in ideea ca masajul aduce relaxare si ne poate imbunatati chiar si sanatatea. Din pacate.

Multe persoane ma intreaba ce pot sa le recomand in legatura cu un masaj erotic in Bucuresti. Daca sa faca alegere sau nu.

Depinde doar de noi cum alegem sa ne traim viata! Un masaj erotic poate fi o alegere potrivita!

Asa cum scriam si in randurile de mai sus, totul depinde de cel care alege. Daca consideri ca merita experienta si ca vrei sa incerci, atunci mergi!

Nu trebuie sa-ti fie frica ca vei fi judecat gresit. Oricum, orice vei face, bine sau rau, vei avea “judecatori”.

Invata sa te relaxezi si sa scapi de frustrari intr-un mediu profesionist. Intr-un loc in care nu iti e frica sa intri. Un mediu in care cei de acolo trateaza aceasta meserie cu profesionalism.

Sunt multe tehnici de masaj, diferite, practicate din cele mai vechi timpuri.

Invata sa-ti descoperi corpul si sa nu-ti fie frica sa scapi de stres si orice neplacere prin arta masajului, chiar si cel erotic.