Cei mai multi romani se trateaza pe internet. Si asta nu e deloc bine!

Romanii se trateaza pe internet. Tot mai des. Si nu e o gluma, ci realitatea.

Este vina sistemului, de fapt a statului ca a distrus sistematic sistemul medical romanesc. Dar e si vina educatiei.

Nu zic ca e usor sa te tratezi si sunt convins ca tine si de noroc. Dar, de aici si pana a ajunge sa te diagnostichezi pe forumuri si sa cauti tratament in mediul online pentru o boala pe care tot acolo ai descoperit-o, e cale lunga.

Asa cum v-am mai scris in repetate randuri cunosc destul de bine sistemul, din pacate. Iar M. il cunoaste prin perspectiva unor parinti care au lucrat o viata intreaga in acest sistem.

De ce se trateaza romanii pe internet?

Cert este un lucru. Sunt putini specialisti cu adevarat buni in fiecare domeniu. Restul sunt fie fara experienta, fie fara chef de munca sau nu sunt atat de buni.

Pentru ca si medicina asta, nu e chiar pentru oricine. Oricat ai fi fost de bun ca si tocilar in scoala, tot iti mai trebuie si altceva.

La fel cum exista o moda pe plan vestimentar si chiar in ceea ce priveste masinile pe care le avem sau parfumurile pe care le purtam, asa exista o moda si in ce priveste bolile.

Sunt foarte multi oameni care tot mai des poarta ochelari. Si pentru ca stam prea mult “tintuiti” in fata ecranelor, dar si pentru ca ochelarii sunt cool.

Este vina sistemului sau a educatiei?

Iar o pereche e accesibila oricui si nici nu-ti trebuie ditamai consultul de specialitate.

Este o moda sa ai probleme digestive. Uita-te la TV si vei vedea ca din 3 reclame una cel putin e pentru un medicament.

Majoritatea medicamentelor sunt pentru facilitarea digestiei, balonari, crampe si asa mai departe. Adica tot ce tine de sistem digestiv.

Sincer va spun, nu va mai tratati prin ceea ce vedeti in jurul vostru. Incercati sa gasiti un medic bun, care sa va descopere adevarata boala – in cazul in care aveti una.