Cel mai des alimentez de la Petrom pentru ca este mai ieftin

In cariera mea de agent de vanzari am invatat cateva lucruri importante. Unul dintre acestea este sa alimentez de unde e mai ieftin.

Pentru ca atunci cand ai un buget limitat si multi kilometri de facut, fiecare ban conteaza. Sau fiecare litru conteaza.

Atunci cand am inceput sa lucrez in acest domeniu in prima zi dupa ce mi-am ridicat permisul de conducere am primit o masina si am plecat pe teren. Nu a contat ca din masina instructorului am sarit in cea a firmei.

Normal ca nu m-a angajat ditamai compania. Nu am avut buget nelimitat in ceea ce priveste alimentarea si am avut si o masina care de abia mergea.

Alimentez in functie de preturi

Am fost obligat sa invat repede sa conduc bine, sa nu consum prea mult. Adica sa schimb la timp vitezele, sa nu turez masina si asa mai departe.

A contat de unde am alimentat de fiecare data si asta mi-a ramas puternic intiparit in minte.

In prezent, cand nu mai conteaza asa de mult acest aspect, continui sa fac asta. Alimentez de unde sunt preturile mai mici.

In drumurile lungi pe care le fac stiu cele mai mici preturi si opresc doar la acele benzinarii. Cel mai des la Petrom.

Incearca sa faci alegeri intelepte pentru bugetul tau

De exemplu pe ruta Drobeta Turnu Severin – Bucuresti alimentez de la ultimul Petrom de pe autostrada, inainte de Bolintin-Deal.

Este fix la intrare in oras si de fiecare data cand ne intoarcem fac plinul acolo, ca sa nu fiu nevoit sa mai alimentez in oras pana cand voi pleca data viitoare.

Diferentele de pret nu sunt foarte mari, dar si cei cativa bani conteaza. Puteti considera ca cei 3 lei economisiti la un plin sunt o nimica toata, dar pana la urma sunt tot banii nostri.

Eu pe acest principiu merg. Fiecare face cum considera, eu aleg sa nu platesc mai mult decat consider pentru anumite facilitati.

Voi de unde alimentati?