Chester Bennington: a mai murit o legenda!

Vocalistul principal al trupei Linkin Park s-a sinucis saptamana trecuta, in data de 20 iulie 2017, tocmai de ziua de nastere a celui mai bun prieten al sau, Chris Cornell (care s-a sinucis in data de 18 mai anul curent, tot prin spanzurare). Nu aveati cum sa nu auziti cel putin o data pana acum aceasta stire, pentru ca a fost o zi de doliu la nivel mondial.

Chester Bennington a fost un mare artist al timpurilor noastre, influentand viata a milioane de oameni din intreaga lume.

Cu toate ca viata lui personala nu a fost una tocmai fericita, Chester a reusit sa inspire sentimente puternice prin fiecare melodie, a castigat sustinerea si aprecierea fanilor. A avut o copilarie marcata de faptul ca a fost abuzat sexual, apoi o viata destul de trista marcata de problemele cu oamenii din jur (sotie) si de sanatate.

Doar prin suferinta poti atinge “nemurirea”

Chiar daca nu ma numar printre fanii lui, de multe ori mi s-a ridicat parul pe corp cand ii auzeam vocea puternica, inconfundabila, de tenor.

Am decis sa scriu aceste randuri tocmai pentru ca mi-au placut si inca imi plac destul de multe piese de-ale lor si nu puteam trece asa usor peste acest eveniment.

Pentru cei nostalgici, cei care ar da orice sa stie ce a fost in capul lui in momentul in care a decis sa se spanzure, dar si pentru cei care isi mai doresc sa il vada “in viata” macar o data, exista o veste buna.

Chester Bennington va aparea intr-un episod care inca nu a fost difuzat

Se pare ca in data de 14 iulie, cu doar cateva zile inainte de ziua fatidica, Chester Bennington a filmat un episod pentru “Carpool Karaoke: The Series” (cititi aici despre seria televizata distribuita de Apple Music).

In episodul respectiv alaturi de Chester ii vom putea admira si pe Mike Shinoda si Joe Hahn (colegii lui de la Linkin Park) si pe actorul Ken Jeong (faimosul si amuzantul Mister Chow din seria “The Hangover”).

Asadar, asteptam cu nerabdare sa surprindem reactiile de pe fata celebrului artist, cu doar cateva zile inainte de sinucidere. Cine stie, poate realizam ceva!

sursa imaginii: http://bit.ly/2vW7b0G