Chiar si barbatii pot purta o sarcina

Barbatii nu pot, din punct de vedere anatomic, sa poarte o sarcina. Cu toate acestea, in randul animalelor exista cazuri in care tatal este cel care poarta sarcina (cum ar fi Calutul de mare). Asadar, natura ne arata ca se poate (probabil de aici s-au inspirat si savantii).

In ultimii ani omenirea a inceput sa se “destepte” si sa ii accepte chiar si pe cei care nu se incadreaza in standardele “turmei”.

Barbatii pot purta si ei o sarcina

Din acest motiv au inceput sa apara casatoriile intre persoanele de acelasi sex, mai exact sa fie legalizate. Au inceput sa fie la ordinea zilei schimbarile de sex (care sunt in continuare extrem de costisitoare). Si uite ca exista deja la nivel mondial 9 cazuri reusite de transplant de uter.

Adica acesti barbati au posibilitatea sa ramana insarcinati si sa poarte o sarcina exact ca si o femeie. Ce nu vor putea acesti barbati este sa nasca pe cale naturala.

Oricum pana si femeile prefera nasterea prin cezariana pentru ca este mult mai simpla, fara dureri. La cat de mult si repede evolueaza medicina sunt sigur ca vor rezolva si aceasta mica “problema” in viitorul apropiat.

Si uite ca inca o data filmele ne demonstreaza ca pot deveni realitate. Sincer sa fiu nu ne dorim sa devina realitate chiar toate.

Momentul in care filmele devin realitate

Poate va amintiti filmul “Junior”, din anul 1994, din perioada in care “cuplul” Arnold Schwarzenegger si Danny DeVito facea “furori”. Ideea filmului era ca un cercetator accepta sa poarte o sarcina in corpul lui, doar “de dragul stiintei”.

Nu cred ca as simti nevoia sa fiu eu cel care da nastere copilului familiei. Sunt “de moda veche” si consider ca o femeie are “dotarile” necesare pentru a fi “gazda” ideala pentru un bebe. Cu toate acestea sunt constient ca nu toti barbatii gandesc ca si mine, latura feminina a unora fiind puternic dezvoltata.

Nu avem dreptul sa ii judecam pe cei din jur si nici sa consideram ca doar modul in care noi vedem lucrurile este cel corect.

sursa imaginii: http://bit.ly/2qtNfST