Chiar si o banala pasiune te poate scoate din rutina. Tu ai descoperit-o?!

Scriam cat de important este sa ai o pasiune, un hobby, sa faci ceva ce te relaxeaza. Nu poti sa lucrezi non-stop fara sa nu-i oferi corpului si creierului tau un mic moment de “respiro”.

Acea liniste si relaxare pe care o ai in timpul in care faci ceva ce-ti place conteaza enorm. Iti da energie sa mergi mai departe, sa faci mai mult, totul chiar.

Si cred ca m-am grabit spunand ca nu mai avem hobby-uri asa cum aveau parintii si bunicii nostri. Cred doar ca acestea sau schimbat, nu mai sunt atat de “aceleasi” si vizibile.

Hobby-urile din zilele noastre sunt mai interactive. Acum ne place sa conducem masini, pentru ca avem mai multe optiuni.

O pasiune, doua pasiuni.

Ne place sa ne jucam jocuri interactive, chiar daca avem 40 de ani. Vacantele pot fi si ele considerate un hobby, pentru ca acum planificarea unei vacante de la zero necesita anumite abilitati.

Avem altfel de hobby-uri, poate mai putin “practice” ca si in trecut. Dar asta si pentru ca s-a schimbat omenirea. Acum nu trebuie sa mai fim atat de “practici”.

Pasiunea mea sunt cumparaturile. Cred ca e si o “obsesie”. Imi place sa-mi cumpar lucruri pe care nu mi le permit. Sau pe care in mod normal nu mi le-as permite.

Iar pentru asta trebuie sa aloci timp, nervi si sa stii cate ceva. Pentru ca sunt pasionat de tehnologie am incercat ca tot ce am in casa sa fie “premium”. Dar la preturi de mediu, daca ma intelegeti.

Fa ceea ce te face fericit

Adica am lucruri scumpe pe care le-am cumparat ieftin. In comparatie cu multi dintre prietenii nostri care au mult mai multi bani ca si noi, noi avem lucruri mult mai scumpe ca si ei.

Iar aceasta pasiune a evoluat in ani. Ca sa gasesti lucrurile la preturi reduse trebuie sa stii sa cauti. Nu scrii doar pe google si rezolvi situatia.

Nu stiu daca poate fi considerata o pasiune sau un hobby bun, dar pentru mine este perfect. Atat pentru psihic, cat si pentru fizic.

Voi ce pasiuni aveti?!