Cine e grasuta mea?

Chiar daca in zilele noastre a devenit o „moda” sa nu te uiti la televizor, exista si lucruri interesante pe care le poti descoperi daca stii sa alegi „cu cap”. Astfel, atunci cand timpul liber imi permite si nu am altceva mai bun de facut urmaresc cu placere documentare sau diferite spectacole de comedie, in mare parte cam astea sunt singurele care imi capteaza atentia.

Anul acesta, in primavara, intr-un spectacol de Stand-up Comedy, am descoperit o emisiune romaneasca, mai bine spus un matinal, care a reusit sa imi starneasca interesul. Este vorba despre „Neam trezit”, matinalul in care Micutzu (Cosmin Nedelcu), Adrian Nicolae si Laura Belecciu reusesc sa schimbe in bine fiecare dimineata.

Sunt tineri, haiosi, extrem de inteligenti si pusi pe fapte mari sau cel putin asta promite pana acum formatul emisiunii. Am urmarit din curiozitate o emisiune si de atunci ii vizionez cu mare placere, nu le fac reclama dar chiar sunt pe gustul meu. Mi-ar placea sa le dea putin peste nas rivalilor pentru ca sunt satul de audientele facute de c…e si analfabeti.

In speranta ca veti reusi sa va faceti o mica idee despre talentul unuia dintre prezentatori o sa va rog sa ascultati melodia de mai jos.

Zi faina!

 

P.S.: Cine e Grasuta voastra?