Craciunul: una din cele mai interesante sarbatori din an

” Maybe Christmas, he thought…doesn’t come from a store. Maybe Christmas, perhaps…means a little bit more!”

Trebuie sa revad Grinch. Daca tot a inceput magia Craciunului.

Una din cele mai frumoase sarbatori din an, pentru toate varstele si pentru toate gusturile. De ce? Pentru ca, indiferent de zeul sau Dumnezeul in care crezi, in aceasta perioada totul pare a fi mai frumos.

Mai ales intr-o tara cu 4 anotimpuri in care te poti bucura si de zapada.

Craciunul inseamna mai mult timp liber, timp liber pe care il poti petrece alaturi de familie. Daca esti la multi kilometri departare, cu atat mai mult astepti aceasta vacanta prelungita.

Sarbatorile vin …

Frigul de afara, zapada, nu iti permit sa ai multe activitati in aer liber. Asa ca veti sta mult timp impreuna, depanand amintiri, cantand sau jucandu-va.

Veti manca doar mancaruri gustoase, de toate tipurile, va veti rasfata simturile. De asemenea, veti rade mult, poate veti dansa sau veti spune o gluma.

Va veti vizita parintii, copiii, bunicii, veti petrece momente de relaxare. Parca totul este posibil in aceasta perioada.

Se incheie si anul, asa ca daca a fost unul nu tocmai usor vom spera la altul mai bun. In cazul in care a fost unul bun, vom spera la altul cel putin la fel.

Craciunul si cadourile inedite

Si cu toate ca nu cadourile fac aceasta sarbatoare speciala, joaca un rol important. Din acest motiv sugestia mea pentru acest Craciun este sa incercati sa faceti cadouri pe care nu le cumparati dintr-un magazin.

Poate parea ceva stupid, dar incercati sa creati ceva. Genul acesta de cadouri de multe ori sunt mai apreciate, pentru ca vin din mai multa munca si implicare.

Daca chiar nu va doriti asa ceva, atunci puteti opta pentru acte caritabile. Acest gen de cadouri fac bine societatii si va ajuta sa fiti o mai buna versiune a voastra.

Ce ziceti? Merita incercat?!