Creierul este capabil de viziuni care ne pot fi fatale. Ai grija!

Cum ar fi ca in timp ce citesti acest articol sa vezi pictogramele din calculator (laptop, tableta sau smartphone) ca incep sa pluteasca in aer.

Te-ai speria, nu-i asa?

Atunci cand vedem acest fenomen in filme este ceva de domeniul SF, ne simtim in viitor. Cu siguranta evolutia tehnologiei va ajunge acolo.

Ce poate face creierul? Ai grija, gandurile tale iti pot spune multe despre sanatatea ta mentala!

Dar atunci cand creierul tau face acest lucru, ajungi sa crezi ca ai innebunit. Din pacate, aceste aparitii sunt asociate cu cateva boli, iar sindromul se numeste “Alice in Tara Minunilor”.

Apare din cauza intoxicatiilor cu droguri, a epilepsiei, chiar si a tumorilor, afectiunilor psihice sau migrenelor. Cei care ajung sa resimta acest lucru incep sa piarda controlul asupra dimensiunii corpului lor in raport cu spatiul.

Nu e de glumit cu asa ceva si trebuie sa mergi direct la un specialist pentru a primi diagnosticul si tratamentul corect.

Fiecare viziune extrema poate fi o reala problema in ceea ce priveste sanatatea creierului nostru. Trebuie sa incercam sa intelegem ca toate aceste viziuni nu sunt neaparat semne divine.

O gandire sanatoasa, intr-un corp sanatos, vor duce la o viata fericita!

Foarte multe persoane aud voci sau vad ceva ce noi nu putem vedea. Unii dintre acestia au probleme in ceea ce priveste starea de sanatate. Probleme care nu ar trebui ingnorate pentru ca pot fi fatale.

Nu vreau sa contest existenta vizionarilor sau a persoanelor care-si pot accesa o mai mare parte a creierului. Exista cazuri si cazuri.

Vreau doar sa va fac sa intelegeti ca intre anumite viziuni si o putere speciala poate fi o diferenta colosala, care duce la moarte.

Trebuie sa incercam sa fim lucizi in toate alegerile pe care le facem in viata. Daca nu noi, macar cei din jurul nostru.