Crezi in coincidente? Intreaga noastra viata e un sir de coincidente!

Cat de mult crezi in coincidente? Eu cred intr-un echilibru in univers. Parca toate se intampla cu un rost. Chiar daca nu le intelegem in timp real.

Citeam un articol despre un pasager care trebuia sa se imbarce pe aeronava care s-a prabusit cu peste 150 de persoane la bord. Un grec care detine o companie de reciclare.

A ratat zborul la doar cateva minute … doar pentru ca avusese escala. A fost o coincidenta faptul ca s-a intamplat totul asa. Parca toate “astrele” s-au aliniat in favoarea lui.

Si eu de multe ori am patit asta. Uneori pentru ca am fortat nota, alteori pentru ca … pur si simplu s-a intamplat.

Unele coincidente ne salveaza viata!

De regula, atunci cand ni se intampla ceva, nu realizam importanta evenimentului. Si probabil consideram ca nu meritam, ca trebuia sa fie altfel.

Apoi, cand ne gandim la ce a fost, realizam ca e mai bine asa.

In timpul condusului de multe ori realizez ca unele coincidente mi-au salvat viata. Si ma surprind de fiecare data.

Au fost cateva momente in care soferii de pe contrasens au adormit la volan (sau au pierdut controlul masinii). De doua ori a fost totul la o distanta de doar cateva secunde.

Alege sa gandesti pozitiv!

Daca eu aveam o viteza mai mare sau mai mica, daca nu reactionam asa … se putea intampla o catastrofa.

Ne consideram de multe ori ghinionisti. Nu avem viata pe care ne-o dorim. Am putea avea mai multe. Cu siguranta si voi patiti asta des.

Dar in aceste momente, trebuie sa ne gandim ca am ajuns in acest punct printr-o coincidenta de evenimente fericite.

Suntem in viata, traim cum putem si stim mai bine. Pana la urma asta e tot ce conteaza. Faptul ca a doua zi ne trezim la viata noastra. Cu bune sau rele.