Cu hamacul intre stanci sau strada umbrelelor?

Cel mai usor lucru este sa “pozezi in victima”. Sa te plangi mereu ca viata e grea si poate rea cu tine. Sa sustii sus si tare ca tot ce se intampla este din vina altora si nu a ta.

Probabil unii ma pot acuza ca de multe ori nu-mi laud tara si ca sunt nemultumit ca nu traim ca si in alte tari civilizate. Ca nu avem infrastructura, servicii medicale si asa mai departe.

Tocmai din acest motiv astazi o sa scriu doar de bine despre tara mea. Asa cum am mai scris si in alte articole si asa cum voi scrie si in randurile de mai jos.

Strada umbrelelor in vestul tarii

Sa incepem cu Timisoara, orasul meu de “suflet”. La fel cum “simt” cei mai multi dintre oltenii vestici.

Daca vreti sa vedeti ceva frumos, incercati sa ajungeti aici incepand cu data de 27 luna aceasta.

De ce? Pentru ca 600 de umbrele colorate vor fi montate pe strada Alba Iulia, tocmai in centrul orasului. Mai mult chiar, pe strada Marasesti vor fi pictate motive florale pe asfalt.

Toate aceste schimbari in bine se realizeaza in cadrul Festivalului Timfloralis. Adica Festivalul florilor, care are loc in perioada 27-29 aprilie.

Sa nu uitam ca in anul 2021 Timisoara va deveni Capitala Europeana a Culturii. Mandru ca am fost candva un locuitor al acestui frumos si “vestic” oras.

Cu hamacul printre stanci

Daca tot am mentionat de originea mea, sa mergem putin mai in sud. Ajunsi in Gorj, mai exact in comuna Baia de Fier, putem sa ne relaxam la mare inaltime.

Cum e posibil asta, probabil va intrebati, nu-i asa?

Ei bine, intre stanci, la circa 200 de metri inaltime, au fost montate hamace. Cei care ajung aici se pot relaxa intr-un hamac, atarnat deasupra Pesterii Muierilor.

Un fel de senzatii tari, unice in Romania si cred ca si in lume. Cel putin eu nu am mai auzit pana acum de astfel de “aventuri”.]

sursa imaginii: https://bit.ly/2r04ASy