Cum alegem cel mai bun Hoverboard!

Hoverboard-ul sau “two wheel self balancing electric scooter” este acel scuter electric pe doua roti pe care il controlam prin balansarea corpului.

Nu trebuie sa depunem prea mult efort, trebuie doar sa avem disponibila o suprafata plana, fara denivelari prea multe. Cum ar fi aleile din parcuri sau trotuarele.

Este un fel de gadget al viitorului care a fost foarte repede “indragit” de catre generatiile tinere (care il considera un fel de sport), dar si de catre persoanele care isi doresc o varianta ieftina si ecologica de a calatori pe distante relativ scurte.

Cum ne alegem hoverboard-ul?

De-a lungul anilor, modelele de hoverboard-uri aparute au fost imbunatatite, s-au rezolvat problemele de la inceput (supraincalzirea motorului) si au fost marite performantele.

In cazul in care vrei sa achizitionezi un astfel de scuter electric cu echilibru automat, trebuie sa tii cont de bugetul pe care il ai disponibil si de motivul pentru care vrei sa-l folosesti.

Iti recomand sa verifici care este greutatea maxima admisa si viteza, criterii care sunt esentiale in alegerea pe care o vei face. Poti opta pentru acest hoverboard ieftin, in cazul in care nevoile tale sunt de baza si vrei doar sa inveti sa il controlezi si sa vezi daca te poti obisnui cu acest tip de vehicul.

Daca ai disponibil un buget mai mare, atunci poti tine cont si de alte caracteristici care iti vor oferi mai multe avantaje.

Autonomia, timpul de incarcare, modurile de deplasare, unghiul maxim de urcare, rezistenta la apa si praf, greutatea aparatului, LED-uri, Bluetooth-ul, telecomanda, chiar si geanta pentru transport.

Fiecare sport este important!

Toate acestea vor mari pretul hoverboard-ului, dar iti vor oferi o plimbare mai simpla, mai sigura, mai performanta si mai rapida.

Fiind foarte multe oferte in momentul de fata, atat in mediul online cat si in magazinele de specialitate, trebuie sa fii foarte bine informat. Nu ezita sa cauti toate informatiile, astfel incat alegerea pe care o faci sa ti se potriveasca.

In caz contrar, vei fi dezamagit si vei realiza ca a fost o investitie inutila. Mult succes in alegerea facuta!

Nu trebuie sa uitam ca miscarea, de orice gen, este importanta pentru sanatatea noastra. Atunci cand aceasta este si “prietenoasa” cu mediul inconjurator (eco friendly), cu atat mai bine!

sursa imaginii: http://bit.ly/2kkBJbg