Cum alegi cea mai buna formatie pentru nunta

Unul dintre cele mai importante aspecte in organizarea unei nunti (poate chiar cel mai dificil), este alegerea muzicii. Cine va canta la nunta ta?!

Indiferent de genul tau muzical preferat, trebuie sa te gandesti ca in noaptea nuntii alaturi de tine vor fi cei mai importanti oameni din viata ta care trebuie sa plece de acolo multumiti.

Alegerea formatiei pentru nunta este extrem de importanta

Eu ascult aproape orice gen muzical, nu am artisti preferati, ci melodii care ma incanta. Pentru mine conteaza sunetele, versurile si apoi intreaga stare pe care mi-o ofera melodia respectiva.

Un prieten bun din oras a avut nunta weekendul trecut si a avut invitata formatia de nunta Silvian Voicu, fapt ce m-a surprins pentru ca nu stiam ca asculta acest gen de muzica.

La scurt timp dupa ce nunta a inceput, mi-am dat seama de ce a facut aceasta alegere: ringul de dans era plin. Starea generala din sala era de bucurie, invitatii dansau, povesteau si zambeau. Ce iti poti dori mai mult?!

Invitatii trebuie sa fie fericiti pe ringul de dans

Au interpretat cateva melodii la nai si clarinet care m-au impresionat chiar si pe mine, pentru ca formatia a fost de exceptie. A fost si muzica din folclorul romanesc, cover-uri, rock’n roll, latino, cred ca fiecare gen muzical s-a auzit cel putin o data.

Muzica a fost pentru toate varstele si gusturile, astfel incat la final cred ca fiecare invitat a stat cel putin zece minute pe ringul de dans.Music

Mai rar evenimente de genul acesta, de la care pleci acasa (sau la hotel) placut impresionat, chiar si cu cateva melodii “ramase” pe limba.

In viata trebuie sa faci compromisuri, alege ceea ce te va face fericit!

Daca era doar muzica preferata de mire, cu siguranta lumea pleca de la nunta fara sa inteleaga mare lucru, profund dezamagita.

Important este ca familia, neamurile, prietenii apropiati si toti cei care au ales sa fie cu tine in aceasta zi speciala sa aiba o seara de neuitat.

In acest fel el a fost fericit pentru ca toti cei dragi lui s-au distrat copios intreaga noapte, iar formatia de nunta a stiut cum sa ii tina pe ringul de dans pana la “ora inchiderii”.

sursa imaginii: http://bit.ly/2v02vt0 http://bit.ly/2u4ztp8