Cum am petrecut noaptea de revelion 2017

Cat de “expirata” ar fi gluma: “nu am mai scris pe blog de un an”? Cred ca as merita cel putin o “capsunica” pentru originalitate.

Ce am facut cat am lipsit?! Pe langa multe lucruri banale, de zi cu zi, as putea sa le definesc ca si <normalitate>, am trait si o experienta pe care nu o sa o uit cu usurinta.

Pana acum, noaptea de revelion nu a fost ceva deosebit, pentru mine.

Pana acum, fie am sarbatorit trecerea in Noul An acasa, alaturi de familie, fie acasa cu prietenii.

Am sarbatorit si in oras, la discoteca, in club, intr-un restaurant. Am fost si la munte, am si dormit, am fost si in aer liber.

In linii mari, niciuna dintre experiente nu a fost “revelatoare”, nu mi-a marcat existenta. Consider ca e doar o modalitate de a face ceva deosebit de rutina, o modalitate de a petrece.

In urma cu 4 revelioane, ca sa imi stabilesc asa unitatea de timp, am vrut sa merg la prima petrecere privata organizata in Europa de Ryan Leslie, un cantaret care imi place mie.

Petrecere privata organizata de Ryan Leslie in Viena

An de an mi-am dorit sa ajung la petrecerea organizata de el, dar, din varii motive, financiare, personale, nu am ajuns. Pana anul acesta!

Asadar, am incheiat anul 2016 si am inceput anul 2017 intr-o stare de fericire absoluta, asa cum uitasem ca mai pot simti (prea “feminin”?).

Vreo 200 de persoane din toate partile lumii, intr-un mic castel din centrul capitalei Austriei, muzica pe gustul meu si foarte multa energie pozitiva. Cam asta a fost seara de revelion, in linii mari.

Fara pretentii, fara figuri, sentiment de egalitate, de prosperitate, optimism si multa fericire, cu toate ca nu am pus nicio picatura de alcool in gura.

A fost o experienta deosebita, unica as putea spune, o experienta pe care cu siguranta o voi repeta.

Ce mi-a adus nou anul 2017?

Incredere! Am pasit cu un nou val de incredere in mine, in propriile forte, in ideea ca viata poate fi minunata, depinde doar de tine ce alegeri faci.

Sunt convins ca 2017 va fi un an special, cu bune si rele, asa cum au fost si anii din urma. Fiecare an care a trecut e o dovada ca am trait, in felul nostru.

Fii mai bun, fii tu, fii fericit!

sursa imaginii: aici