Cum iti alegi corect combina frigorifica!?

As fi urmarit o zi intreaga celebra productie MTV Cribs. In calitate de adolescent care locuia cu parintii si care visa la independenta, faima si de ce nu, bunastare, acea emisiune imi oferea speranta ca totul e posibil in viata.

Casele artistilor preferati si luxul in care acestia locuiau, au incantat privirile fiecarui telespectator in parte (parerea mea!). Masini scumpe, dormitoare cat tot apartamentul nostru, sali de cinema si/sau de jocuri, bucatarii care aminteau de restaurante, toate depaseau puterea imaginatiei noastre.

Frigiderele in stilul american, cu doua usi, ne-au castigat “sufletul”

Imi amintesc cu nostalgie cum eu si frate-miu am inceput sa o batem la cap pe maica-mea ca avem nevoie de un frigider in stilul american, cu 2 usi (de tipul Side by Side). Parca vazusem prin casa lui Mariah Carey sau 50 Cent, nu-mi amintesc exact.

In tara noastra cred ca nici nu auzisera distribuitorii de asa ceva, in acea perioada. Dar noi o tineam pe a noastra, voiam cea mai buna combina frigorifica pentru ca sa fim si noi in rand cu vedetele. De parca doar asta ne lipsea ca sa fim celebrii, ditamai frigiderul in bucataria noastra de 4×3 metri. Ce stiam noi.

Aproape tot ce vedeam in acea emisiune ne doream sa avem acasa si de cele mai multe ori aveam discutii aprinse cu vecinii si colegii despre ce au “americanii” si noi nu.

Evolutia tehnologiei a contribuit si la evolutia combinelor frigorifice

In zilele noastre este putin mai dificila alegerea unui nou frigider sau combina frigorifica, pentru ca exista mai multe tipuri. Acum alegem in functie de modul in care acestea racesc alimentele, dimensiune (volum interior, exterior, spatiul de depozitare), performante, tinem cont pana si de culoare.

Atunci cand ne schimbam combina frigorifica o vom face pentru o perioada lunga de timp, motiv pentru care trebuie sa alegem cu atentie. Este bine sa alocam un buget mai mare pentru a ne putea achizitiona un frigider bun, care sa ne multumeasca peste ani si ani.

In alegerea combinei frigorifice tineti cont de modul de racire, clasa energetica si volum

Va recomand sa alegeti un frigider care sa corespunda spatiului din bucatarie pe care il aveti liber si tipului de alimente pe care le depozitati zilnic. Este importanta clasa energetica, pentru ca in felul acesta veti face economie la factura de curent.

Nu uitati ca puteti alege intre combinele frigorifice clasice, NO Frost si hibride, alegeti-o pe cea care coincide nevoilor voastre. Nu alegeti niciodata pentru ca asa a facut X-ulescu sau pentru ca “e la promotie”.

Daca ati analizat din toate punctele de vedere achizitia, atunci cu siguranta nu veti avea regrete. Spor la cumparaturi!

sursa imaginii: http://bit.ly/2v5nA5E