Cum pot sa te mai surprinda niste drone anul acesta?!

Stii momentul ala in care vrei sa vezi (te roade curiozitatea) ce ruleaza pe monitorul sotiei de se uita asa fascinata?! Ei bine, daca tot v-am starnit curiozitatea, voi posta mai jos intregul videoclip, pentru a va satisface vizual.

Casele mari de moda s-au intrecut pe ele anul acesta, la fel ca si in alti ani. Cel putin asta va fi celebra fraza pe care o veti auzi atunci cand se discuta despre aceste evenimente asteptate si apreciate de fashionistele din intreaga lume.

Barbat fiind, nu inteleg cum pot an de an sa lanseze colectii noi fara sa se repete?! Cat de multa inspiratie poti sa ai?! Mi se pare ciudat si cum seamana, oarecum, colectiile marilor case. Probabil au si ele “cartitele” lor.

Sa lasam moda sa fie descrisa de cei/cele care stiu “cu ce se mananca”. Cu siguranta nu sunt eu acea persoana.

Colectia D&G cu drone si spectacolul oferit de Intel la Olimpiada

Mi-a atras atentia colectia Toamna/Iarna, 2018/2019, prezentata de Dolce&Gabbana. Acestia au avut la inceputul prezentarii o mini-armata de drone care a “zburat” deasupra podiumului.

Fiecare drona prezenta cate o poseta din noua colectie, ceea ce mi se pare fascinant. Cu toate ca poate voua nu vi se pare ceva iesit din comun, e de apreciat efortul si inspiratia lor.

Totusi, in cazul in care pica vreuna, se ducea “pe apa Sambetei” prezentarea lor. Sa nu uitam ca pana si modelele cu experienta mai calca din cand in cand stramb.

Daca vreti sa va simtiti bine si sa radeti (uneori copios), va recomand sa cititi si comentariile aferente prezentarii. Cred ca sunt putine videoclipuri pe youtube care sa nu aiba partea lor de amuzament atunci cand “fanii” si “haterii” se intalnesc.

Un alt spectacol cu drone este cel prezentat de Intel, la Olimpiada. Acolo a fost altceva, nu se compara.

sursa imaginii: http://bit.ly/2FaLUZ9