Cum poti comunica fara sa vada si altii?!

“Ai secrete? Nu vrei regrete!”. Cam asa ar trebui sa fie mesajul de promovare pentru noua functie a celei mai cunoscute aplicatii de mesagerie, de tip text, din intreaga lume.

Stim deja ca WhatsApp are mai bine de 1,2 miliarde de utilizatori activi, pe intregul mapamond. Pentru ca a evoluat extrem de mult, aplicatia ne ofera astazi posibilitatea sa ne “protejam” conversatiile.

Cum se numeste tweak-ul care ne ajuta sa vorbim “in secret” pe WhatsApp?

Prin tweak-ul “F.Y.A Hack” putem sa modificam statusul nostru in aplicatia WhatsApp, mai exact sa fim offline tot timpul si ceilalti sa nu vada cand le citim mesajele.

Vom primi prin e-mail mesajele si in acest fel nu mai este nevoie sa deschidem aplicatia. Putem de asemenea sa ne protejam convorbirile setandu-se o parola ( criptata la 256 biti si implicit foarte greu de “spart” ).

Acest tweak este disponibil doar pentru cei care au jailbreak, dupa cum este si logic. Puteti sa il descarcati din repo-ul BigBoss al Cydia (aceasta este un fel de AppStore) si este compatibil cu ultima versiune a aplicatiei WhatsApp (normal ca pentru iPhone).

Merita sa faci cateva modificari pentru a avea parte de conversatii “private” de ochii cui nu trebuie.

Smartphone-urile au contribuit la scaderea vanzarilor din anumite industrii

De cand telefoanele inteligente au devenit atat de “populare”, multe dintre industriile de succes din intreaga lume au avut de pierdut. Toate acestea se datoreaza cumva tocmai primului iPhone lansat (puteti citi despre aniversarea de 10 ani), care a incorporat mai multe functii.

Si astfel, avand un telefon inteligent, avem implicit si un aparat foto, o camera video, un MP3 player, un sistem de navigare si multe alte functii utile. Putem folosi pentru aproape orice telefonul inteligent.

Din acest motiv, in ultimii 10 ani, industriile care vand aceste produse electronice (camere foto si video, MP3 playere, sisteme de navigare) au avut foarte mult de pierdut, vanzarile anuale scazand cu peste 80% in fiecare domeniu.

In continuare evolutia telefoanelor inteligente va contribui si la scaderea vanzarilor din alte domenii, cum ar fi cele de jocuri, probabil si calculatoare sau televizoare. Cine stie ce ne rezerva viitorul!?

sursa imaginii: http://bit.ly/2sy39Oy