Cum poti sa te enervezi usor? Trebuie doar sa o asculti pe OS.

Vrei sa te enervezi si nu stii cum? Ascult-o pe Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu. Pacat, pe el in consideram un “exemplar reusit”, dar incep sa am dubii.

Pe aceasta doamna o stiti si voi cu siguranta. Cred ca si eu am mai scris despre ea de-a lungul anilor.

Este cea care a “adus schimbarea in Romania”. Cea care a citit cateva articole scrise de “cercetatori britanici” si le stie pe toate.

Motiv sa te enervezi ….

Ei bine, nu prea ar trebui sa glumim despre asta. Cert este ca a schimbat gandirea multor femei in tara noastra. Este influencer, formator de opinii si asa mai departe.

Problema este ca dansa nu este PRO vaccinare. Cu toate ca ea si-a vaccinat copiii. Se pare ca in ultimii ani ea nu mai spune ca este impotriva vaccinarii, ci a vaccinurilor produse. Care nu mai sunt ca pe vremea lui Ceausescu.

Pentru ca in acea perioada vaccinul era produs la noi in tara, nu era importat si pentru ca acum se pune otrava in vaccin si mor copii de cancer, leucemie si autism.

Stim si noi cum functioneaza industria medicamentelor. Si nimeni nu poate contesta ca exista o farama de adevar si in ceea ce spune ea.

Invatati sa va documentati

Dar faptul ca scoate din context informatii, faptul ca dezinformeaza in mod voit, aceste aspecte sunt nasoale. Rau de tot.

Abereaza, dezinformeaza, stie doar anumite idei, dar este vedeta, chemata peste tot. Mii de femei au ascultat-0 si sute au ales sa-i urmeze “calea”. Ce au inteles ele? Nu ne mai vaccinam copiii.

Si uite asa ne-am ales cu cativa zeci de copii morti din cauza unei banale rujeole. Si uite asa am avut sute sau mii de cazuri de copiii care au suferit pentru ca s-au aflat in prezenta unor purtatori.

E bine sa alegem sa ne crestem copiii sanatos, dar trebuie sa fim bine informati si sa stim ce alegem.