Cum se imbraca femeile mai plinute?

Cele mai multe femei au o problema cu increderea in propria frumusete, unele chiar si in propria inteligenta (dar astea sunt mai putine).

Probabil intr-o oarecare masura este si vina societatii, mai exact a oamenilor pe care ii au alaturi si cu care interactioneaza.

O femeie nemultumita de propria silueta va fi frustrata!

Toate femeile care au probleme cu silueta au diferite tipuri de frustrari, care se manifesta in mod indirect asupra felului in care gandesc si actioneaza.

Nu stiu daca ati observat ca pana si in magazinele de haine care sunt “la moda” acum, nu prea gasesti masuri mari.

Am cautat in unele dintre cele mai mari magazine, alaturi de M., sa vedem daca gasim rochii xxl si mare mi-a fost surprinderea sa gasim foarte putine modele. Si alea erau cam uratele, din punctul ei de vedere.

Asadar, chiar daca ai vrea sa iti alegi o haina care sa te avantajeze, o sa iti gasesti foarte greu marimea in magazinele normale (au marimi pana la 44-46).

Asadar, trebuie sa apelezi la magazine speciale, motiv ce-ti va spori frustrarea si/sau frustrarile. Sau poti opta pentru a-ti face hainele la croitorie.

Probabil ati observat ca in timpul caniculei din aceasta vara, femeile mai plinute erau imbracate destul de gros (pantaloni lungi si maxim un tricou cat mai larg). Despre pantaloni scurti, rochite sau costume de baie nici nu poate fi vorba.

Femeile mai plinute tind sa se imbrace si machieze excesiv

Apreciez destul de mult faptul ca a aparut conceptul de modele plus size. Printre acestea se numara si deja celebra Iskra Lawrence, care incearca sa schimbe mentalitatea celor din jur.

Aceasta isi dezvaluie frumusetea cu fiecare ocazie, cu toate ca nu are corpul pe care societatea il defineste a fi etalonul frumusetii.

Discursurile ei sunt motivationale, iar cei care o urmaresc invata alaturi de ea ca se poate si altfel. Pana la urma frumusetea este o stare de spirit!

Daca femeile care au probleme cu silueta ar intelege ca frumusetea este subiectiva si ca increderea in propria frumusete este de  fapt “cheia succesului”, probabil ar fi mai fericite!

Din pacate foarte multe se ascund in haine care nu le avantajeaza, evita sa iasa in societate, se machiaza excesiv si au o imagine negativa a vietii.

sursa imaginii: http://bit.ly/2wxzaHN