Cum se va numi iPhone 8?

Pentru ca “Timpul tace si trece” si pentru ca in intreaga lume sunt milioane de fani Apple, in ultimele zile apar informatii noi in ceea ce priveste cel mai asteptat eveniment al toamnei.

Am scris deja in urma cu doua zile despre faptul ca a fost anuntata data de prezentare a noului iPhone 8, si anume 12 septembrie 2017.

De atunci apar in presa noi stiri despre modelul care urmeaza a fi lansat, iar cea mai importanta dintre acestea este cea in legatura cu denumirea.

Cum se va numi smartphone-ul lansat de Apple?

Se pare ca iPhone 8 se va numi iPhone X, pentru a sarbatori zece (X) ani de la aparitia primului model iPhone.

Aceasta stire apare dupa ce a fost anuntat deja faptul ca se va numi iPhone Edition. Partea buna este ca in acest fel nu va fi data peste cap nici urmatoarea lansare de anul viitor, putand pastra cresterea graduala.

Cu doar noua zile inainte de prezentarea oficiala din data de 12 septembrie, cu totii isi doresc sa afle cat mai multe informatii despre “telefonul inteligent al anului”.

Cand apare in tara noastra iPhone X?

Trebuie sa stiti ca lansarea va fi la 10 zile dupa prezentare, adica prin 22 septembrie, daca cei din Cupertino respecta ceea ce au facut an de an. Nu faceti confuzie intre prezentare si lansare!

Probabil smartphone-ul celor de la Apple va ajunge in tara noastra doar in cel de-al doilea val de lansare, insa nu este nimic confirmat. O sa aflam mai multe dupa prezentarea din data de 12 septembrie.

Conform zvonurilor modelele iPhone 7S si 7S Plus vor fi inlocuite cu iPhone 8 si 8 Plus, insa nu stiu cate dintre aceste informatii vor fi reale.

Din punctul meu de vedere nu ar fi corecta aceasta miscare, dar mai avem putin de asteptat pana aflam ce este real.

sursa imaginii: http://bit.ly/2xHqrAK