Curatenia e o parte importanta a vietii noastre. Investeste in aspiratoare.

Aspiratoarele Dyson si Xiaomi mi-au schimbat viata, in bine. Pe bune si nici macar nu fac reclama.

Curatenia este parte importanta a vietii noastre. Daca nu te numeri printre cei care au o femeie care le face curatenie, atunci o zi pe saptamana e pierduta.

Si nu prea iti doresti asta, mai ales ca e una din cele doua zile libere. In cazul in care esti norocos si nu lucrezi in weekend.

Noi nu avem pe nimeni angajat cu curatenia si probabil nu vom avea niciodata. Oricat de bogati sau importanti vom ajunge.

Curatenia este ceva ce nu trebuie ignorat

Ambii suntem obsedati de curatenie si de control si nu exista sa ne atinga cineva lucrurile. In plus, stim de la alte persoane cum e curatenia facuta de cineva “platit”. Nu va fi niciodata asa cum o faci tu, pentru tine.

Asa ca, noi spunem pas acestui mod de “economisire” a timpului. Dar pentru ca totusi nu vrem sa ne traim viata aspirand si frecand podelele, am ales sa investim in aspiratoare.

Pentru ca avem si caine, aspiratul este o parte importanta. O data la 2 zile trebuie sa dam cu aspiratorul pentru intretinere si o data pe saptamana un fel de “curatenie generala”.

Iar ca sa nu pierdem aceste minute pretioase, avem Xiaomi Mi Robot si Dyson – un aparat clasic (nu stiu modelul) si unul fara fir (V6).

Aspiratoarele care ne-au schimbat viata

Xiaomi Mi Robot a venit dupa o perioada de un an cu un alt aspirator de tipul robotel de la Samsung. Complet dezamagit. Nu recomand.

Voiam sa iau iRobot dar dupa ce am citit forumuri si alte recenzii, am realizat ca au cam aceleasi piese in interior (de tip motor) si diferenta de pret nu merita. Si nu pot decat sa spun ca dupa mine si-au mai luat vreo 3 familii robotelul de la Xiaomi.

Isi merita banii, nu ma dezamageste in ultimii 2 ani. Il folosim o data la 2 zile. Iar o data pe saptamana folosim Dyson-ul pentru ca … e “taticul” aspiratoarelor.

Nu pierdem nici timp inutil si avem si casa curata. Win-win.