Curatenie: alegerile pe care le facem sunt menite sa ne schimbe viata

In aceasta perioada a anului tind sa scriu despre curatenie, deoarece ocupa un loc important in viata noastra. Atat ca si timp, cat si ca si necesitate.

Suntem pasionati sa avem casa in care locuim curata, uneori chiar obsedati. Nu reusim tot timpul, asta este clar, dar incercam. Cel putin acum cat inca putem din punct de vedere fizic.

Timp nu avem, la fel ca si majoritatea, dar ne facem. Daca iti rupi din programul de somn o ora la 2-3 zile reusesti sa iti pastrezi casa relativ curata.

Asadar, cine zice ca nu are timp, doar nu isi face. Poti oricand, aproape.

Curatenia necesita timp si implicare

Dupa cum scriam si intr-un articol de anul trecut (pe care il puteti citi aici), aspiratoarele Dyson si Xiaomi mi-au schimbat viata.

In ultimii 13 ani de cand locuiesc in chirii si cu M. am avut multe aspiratoare. Chiar nu le stiu numarul. Unele au fost folosite scurt timp apoi “pasate” pe la parinti, altele vandute.

Nu am avut niciun aspirator care pur si simplu s-a stricat si l-am “abandonat”. Va mai amintiti celebrele aspiratoare din perioada comunista care si acum se mai gasesc in anumite case?!

Sa revin la cele 2 firme de aspiratoare care mi-au schimbat viata. Dyson este brandul de care nu ma voi desparti in curand.

Aspiratoarele Dyson nu pot depasi aspiratoarele de uz industrial, cu siguranta. Dar pot sa fie comparate.

Alegerile pe care le facem sunt importante

Iti achizitionezi un Dyson (modelul il alegi in functie de necesitate si buget) pentru ca iti doresti curatenie profesionala, mobilitate si calitate.

Daca locuiesti intr-un apartament cu siguranta nu vei avea spatiu pentru un aspirator industrial. Dar unul Dyson va arata chiar foarte bine.

La fel si cu Xiaomi. Iti achizitionezi un robotel pentru ca vrei sa nu faci zilnic curatenie, iti doresti doar intretinere. Facand zilnic vei realiza ca nu mai stai 4 zile din 7 in praf si mizerie.

Iar la finalul saptamanii vei face mult mai usor si repede curatenia. Duetul care merita atentia voastra!