Daca ai stii ca si plantele “simt”, ce ai face?!

Foarte multe persoane care iubesc animalele renunta la consumul carnii. Se pare insa ca tot mai multe cercetari duc la confirmarea faptului ca si plantele ar “auzi”. O veste deloc buna pentru vegetarieni, vegani.

Daca pana acum vegetarienii ii “blamau” pe toti cei care consumau produse de origine animala, a venit vremea revansei. De acum si carnivorii ii pot acuza pe vegetarieni ca ranesc plantele pe care le consuma.

Plantele ar putea “auzi” ca urmeaza sa le consumam

Se pare ca un studiu recent finalizat a scos la iveala faptul ca plantele ar reactiona la energia acustica. Inainte de a fi “consumate”, plantele ar elibera substante chimice care le protejeaza (de exemplu de omizi).

Inca nu s-a stabilit daca plantele chiar aud sau doar au diferite mecanisme de aparare care reactioneaza la vibratii. Cert este ca ceva exista, iar oamenii de stiinta incearca sa afle ce se intampla cu exactitate.

Oricum, dupa cum stiam deja, cel putin in randul plantelor decorative, aceastea simt energia din jurul lor.

Din acest motiv ideal ar fi sa fim fericiti, sa fie muzica sau chiar sa le vorbim plantelor. Pentru a fi mai “fericite”, iar noi la fel, alaturi de ele.

Fiecare idee pe care o avem, buna sau rea, ar trebui sa fie a noastra. Daca tu consideri ca nu poti consuma carne pentru ca iubesti prea mult animalele, atunci este alegerea ta.

Fii cine vrei sa fii, dar fii TU!

Trebuie sa inveti sa-ti traiesti viata TA, sa crezi in ideile TALE. Evita sa fii “prea destept” sau “cel mai destept”. Uneori vei realiza ca a ta inteligenta pare o prostie in ochii altora.

Dar daca tot esti vegetarian si ii acuzi pe cei care consuma carne, ai mare grija sa nu porti geaca de piele cand faci acele acuzatii.

De asemenea, ai grija sa nu ai in picioare adidasi de piele. Iubesti animalele si consideri o cruzime faptul ca cineva le creste si apoi sacrifica pentru consum? Atunci ai grija sa nu ai nimic de piele in casa, de la un banal portofel, pana la o pereche de adidasi sau si mai rau o blana.

sursa imaginii: https://bit.ly/2JkHFsB