Daca nu stii ce sa faci, poti incerca The Fool. Recomand!

Aveam impresia ca am scris deja despre The Fool, dar se pare ca nu. Probabil voiam sa nu scriu “la cald” si sa ma las “influentat”.

De cand m-am mutat in capitala am inceput sa merg la spectacole de stand-up comedy. Pentru ca sunt pasionat de astfel de show-uri dinainte sa devina cunoscute si la noi in tara.

Nu suntem genul de cuplu care iese in cluburi sau pe la terase. Dar o portie buna de ras ne face mai mult decat fericiti.

The Fool este genul de locatie in care poti merge cu incredere

Trebuie sa recunosc ca locatiile spectacolelor nu mi-au placut. Fie era prea mult fum. Fie intr-o mansarda din centrul vechi in care iti era frica sa nu te prinda vreun cutremur sau … incendiu.

The Fool este o locatie care (cred, nu sunt sigur) apartine lui Micutzu, Bordea si Badea. Asa intelesem in prima seara cand am fost, ca sunt 3 parteneri.

Micutzu este probabil cel mai talentat comediant din Romania (sunt subiectiv). De fapt, fiecare are propriul stil si sunt foarte multi talentati. Mai ales dintre cei care au inceput genul asta de distractie in tara noastra si au acumulat experienta.

Alege sa faci ceea ce-ti place!

Sa revin la locatie. Imi place ca e suficient de aerisita. Poti alege zone in care sa stai chiar relaxat, fara sa te enerveze respiratia vecinului.

E curat, design interesant al locatiei. Preturi ceva cam ridicate – nu ma refer neaparat la ceea ce consumi. Dar asa e peste tot, sunt eu excesiv de zgarcit si …. In comparatie cu preturile din centru vechi si zona respectiva este ok.

In cazul in care nu stiti ce sa faceti in weekend, puteti alege cu incredere un spectacol in acest local. Va recomand de asemenea sa urmariti si spectacolele (sau specialele) de pe Netflix.

Pe langa celebrii sau deja consacratii comedianti pe care ii stiti cu totii, vi-l recomand si pe Bill Burr sau Tom Segura. Nu veti regreta!