De ce este importanta o firma de curatenie!?

Va mai amintiti celebrul proverb: “Curatenia este mama sanatatii!”?

In copilarie auzeam foarte des ca, daca nu suntem curati sau daca nu mentinem curatenia in casa sau la scoala, vom avea de suferit. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii, asta este realitatea.

Starea noastra generala de sanatate este influentata si de nivelul de curatenie din jurul nostru.

Daca nu pastram aerul din casa curat, este normal sa dezvoltam alergii sau sa ne imbolnavim din cauza bacteriilor. La fel este si in cazul curateniei la locul de munca.

Cat de importanta este curatenia la locul de munca?

In medie (si in mod normal), petrecem minim 8 ore pe zi in aceeasi incapere, multi dintre noi in fata aceluiasi ecran.

Daca in mod constant inhalam praf sau ne stergem la ochi cu mainile murdare de pe o tastatura necuratata periodic, nu trebuie sa ne miram ca dobandim sensibilitate in fata anumitor afectiuni.

Sunt multe firme de curatenie la care am apelat de-a lungul anilor, dar niciuna ca si firma de curatenie Piontani Services. Cel mai important aspect in acest domeniu este “calitatea” angajatilor si implicarea lor in munca pe care o depun.

Daca acestia nu isi dau interesul si daca nu sunt verificati, risti sa ai parte doar de clienti nemultumiti.

Cu toate ca nu este greu de realizat, curatenia intr-un birou se poate dovedi a fi dificila.

Firma de curatenie aleasa trebuie sa fie competenta!

Trebuie sa stii cum sa cureti exact fiecare loc, cu ce solutii si cat sa insisti. Nu poti risca sa deteriorezi spatiul si nu poti omite anumite zone doar pentru ca sunt greu accesibile.

Indiferent de conformatia locului de munca, o firma de curatenie care se respecta trebuie sa stie sa-ti ofere solutia ideala. Trebuie sa stie cum sa intretina suprafetele astfel incat sa nu le deterioreze in timp.

Iar pentru a obtine toate acestea ai nevoie de experienta in domeniu si de oameni dedicati.

In capitala (si sunt convins ca nu doar aici) exista foarte multe firme care se ocupa doar de curatenia birourilor si a spatiilor comerciale. Dar nu toate stiu sa isi faca treaba “ca la carte”.

Recomandarea mea este sa alegeti in mod inteligent, astfel incat sa nu regretati peste un an sau chiar mai putin alegerea facuta. Pana la urma, “Curatenia este mama sanatatii!”.

sursa imaginii: http://bit.ly/2i74X7R