De ce nu vorbesc femeile despre sex?

Femeile sunt diferite de barbati, din multe puncte de vedere. Am vazut in urma cu cativa ani un studiu prin care era demonstrat faptul ca activitatea cerebrala feminina este diferita de cea masculina.

Este normal si firesc sa fie asa, doar trebuie sa ne completam. Pana si in cuplurile de homosexuali si lesbiene unul dintre parteneri are dezvoltata mai mult o latura feminina si celalalt masculina. Yin si Yang.

Facand o facultate “de femei” (Stiinte Economice) am avut destul de multe colege pe care le-am auzit discutand vrute si nevrute. Am realizat ca de multe ori femeile vorbesc doar de dragul de a nu tacea. O practica pe care nu o sa o inteleg niciodata.

In primii ani de relatie cu actuala iubita am discutat aproape despre orice. Era perioada in care ne cunosteam si incercam sa ne intelegem unul pe celalalt. Nu ma deranjeaza diferenta dintre sexe, este oarecum interesanta.

Am observat totusi ceva la cele mai multe femei cu care am vorbit de-a lungul anilor. Evita un subiect important de discutie, si anume sexul.

Destul de rar vei auzi doua prietene care sa vorbeasca despre masturbare femei, despre cum ar trebui sa procedeze si ce le place in mod deosebit. Este parca un subiect “tabu” pentru femei, chiar daca se cunosc de multi ani, chiar daca sunt cele mai bune prietene.

Destul de rar vor discuta si despre contactul sexual pe care il au cu partenerul. Singurul aspect pe care il discuta este cel in care partenerul nu le satisface, atunci vor incerca sa se planga. Dar sa ofere detalii despre cum decurge relatia lor in dormitor, nu vor face.

Si ma tot intrebam: de ce sunt asa? Sa fie oare lipsa educatiei sexuale? Sa fie cele mai multe dintre ele timide? Sa nu considere autosatisfacerea si sexul parti importante ale vietii?

Ce le determina pe cele mai multe femei sa nu discute, macar intre ele, aceste subiecte care fac parte din normalitate.

Consider ca ar trebui sa apara un fel de ghid sex care sa le ajute pe femei sa discute deschis despre toate experientele importante din propriul dormitor (bucatarie, baie, canapea, avion, ati “prins” ideea).

Ar trebui ca fiecare femeie sa inteleaga ca este normal sa ai orgasm, fie provocat de tine, fie de partener. Este chiar foarte sanatos.

Anormal este sa faci sex de cateva ori in viata si atunci sa fie fara placere. Asta este anormal. Sper ca anormalitatile de acest fel sa nu mai existe in secolul in care traim.

sursa imaginii: http://bit.ly/2ngRPA3