De Halloween poti fi orice sau oricine vrei: trebuie doar sa iti doresti

Am sarbatorit si Halloween-ul. Ceva mai “slabut” in tara noastra, pentru ca nu in toate “paturile sociale” a fost adoptata aceasta sarbatoare “americana”.

V-as recomanda sa cititi mai multe despre Halloween si sa realizati ca “americanii” nu au inventat chiar tot, dar asta e o alta discutie si o lasam pe alta data.

Pentru ca am avut cateva drumuri prin magazine saptamana aceasta am auzit multe povesti de la cei din jur. De fapt discutii sau franturi.

Cateva mi-au ramas in minte si m-au intristat. Au fost destul de multe asa ca voi scrie putin despre acest subiect.

O sarbatoare interesanta

Copiii indragesc Hall0ween-ul chiar si la noi in tara. Este ocazia perfecta sa se deghizeze in eroul preferat sau sa imbrace un costum inspaimantator.

Faptul ca merg din usa-n usa costumati si primesc dulciuri este mai mult decat isi pot dori.

Scolile practica aceste evenimente tematice si uite asa toata lumea este multumita. Dar, un mare dar, din pacate.

Nu toate familiile au si bani pentru costume. Iar atunci cand merg la cumparaturi cu cei mici apare aceasta discutie. Am auzit-o de trei ori saptamana aceasta in magazine diferite. Si cred ca este si o majoritate aici.

De Halloween poti fi orice iti doresti

Copiii stiu ce isi doresc, insa parintii nu isi permit. Sau nu ar dori sa cheltuie atat de multi bani, mai ales ca urmeaza si Craciunul si … parca e mai important.

Daca va numarati printre cei care nu au cumparat costume copiiilor, sfatul meu este sa fiti putin atenti la randurile de mai jos.

Cu putina implicare va puteti face fericit copilul si fara sa aveti un buget generos. Costumele de Halloween nu trebuie sa fie perfecte, ci interesante.

Cu un machiaj, cu haine de la second hand, chiar si cu un tricou rupt si vopsit. Costumatii inedite se pot face aproape din nimic, trebuie doar sa va implicati putin.

Copil fericit, parinte fericit. Nu trebuie sa le spuneti tot timpul NU, cand depinde doar de voi sa fie DA.