De unde cumparam haine pentru copii?

Aproape de fiecare data cand imi vad nepotelul imi imaginez cum ar fi sa fiu tata. Si aceste Sarbatori Pascale petrecute alaturi de fratele meu si al lui baietel m-au facut sa realizez cat de importanti sunt copiii.

Nu ma numar printre barbatii care nu isi doresc o familie sau printre cei care isi doresc “cu ardoare” sa fie tati. Sunt genul care isi doreste sa faca un copil atunci cand va fi momentul potrivit.

Acel moment nu va veni niciodata, zic majoritatea parintilor, eu totusi consider ca acum nu sunt pregatit sa am un copil. Mai am multe lucruri pe care trebuie sa le rezolv pentru a fi pregatit fizic si psihic sa fiu tata.

Unii sunt pregatiti sa fie parinti inca de tineri!

Cu toate ca este mai mic ca si mine (din punct de vedere al varstei), fratele meu este tatic de aproape doi ani. Atat eu cat si sotia mea ne-am bucurat de venirea pe lume a nepotelului, este si primul din familie.

Fiind si mosii copilului, am avut destul de multe responsabilitati si am fost nevoiti sa ii cumparam hainute si alte accesorii. Am realizat ca experienta noastra in acest domeniu era aproape nula, nu mai facusem acest gen de cumparaturi niciodata.

Norocul nostru a fost ca am facut cumparaturi online, click aici, si am reusit sa ii gasim toate hainutele, jucariile si accesoriile necesare.

Atunci cand nu ai avut copii nu stii masurile, nu stii ca exista diferite tipuri de body-uri sau ca este important ca pantalonii sa fie mult mai mari pentru a intra si scutecul. Sunt aspecte la care nu te-ai fi gandit pentru ca nu ai interactionat cu ele.

Copiii cresc iar asteptarile noastre de la ei evolueaza si ele!

Pe masura ce nepotelul a crescut si a inceput sa fie constient de lumea din jurul lui, am realizat cat de multe zambete poate aduce un nou-nascut familiei.

Este o adevarata experienta de viata sa il privesti cat de fascinat este de lumea din jur, pe care o descopera pentru prima data. Atunci cand ii surprinzi expresia fetei, reactiile si in general cand il vezi formandu-si caracterul este fascinant.

Sunt multi oameni care invata cum sa isi creasca copii “din mers”. Sunt multi care studiaza inca din perioada sarcinii tot ce trebuie sa stie pentru a ii facilita copilului interactiunea cu lumea.

Fiecare persoana alege sa isi creasca copilul asa cum simte, asa cum intelege sau asa cum vrea. Pana la urma este dreptul fiecaruia de a alege. Nu stiu ce as face eu sau cum mi-as creste copilul, ramane sa va scriu atunci cand va fi cazul.

Pana atunci, actualii parinti nu trebuie sa uite ca in mediul online gasesc aproape toate informatiile necesare despre copii, despre cresterea si educarea lor, dar si despre cumparaturile pe care trebuie sa le facem pentru a avea o viata mai frumoasa.