Decizii, decizii … unele mai bune ca si altele, sau nu!

Uneori cele mai bune decizii se iau “pe pripite”. Adica foarte repede, fara sa gandesti prea mult. Cam asa se intampla in cazul meu.

Atunci cand gandesc prea mult o situatie iau in calcul mai multe solutii si … ajung fie sa nu mai fac lucrul respectiv, fie sa nu fiu mandru de ce a iesit.

Planificasem ca mergem weekendul acesta la mare. Pentru ca fusese ziua mea si a lui M., dar si pentru ca suntem obositi si ar fi fost bune chiar si doar 2 zile de deconectare partiala.

N-am stat mult pe ganduri am rezervat apartamentul unde stam de obicei si … cam atat. Cu masina nu avem ce alte planuri sa facem.

Decizii …

Rovinieta avem, pentru Bulgaria luam online, iar pentru Grecia nu avem nevoie. Podul il platim tot online, deci cam atat in ceea ce priveste drumul. Benzina alimentam de la noi si apoi bulgari si platim cu cardul.

Bagajul e mic, lejer, iar cainele e dispus sa plece la orice ora. Ei bine, toate bune si frumoase pana cand au inceput furtunile.

Si ne gandeam noi asa in timp ce speram sa nu ne sparga geamurile vijelia de afara, oare la mare cum o fi?!

Ne-a pus cel necurat sa cautam prognoza meteo, care nu se anunta prea buna. Daca tot facem 8 ore cu masina dus si tot atat intors, macar acolo sa putem sa ne bucuram de soare.

… pe pripite

Nu vrem canicula, dar sa facem baie si sa stam putin cu burta la soare ar fi placut. Pana la urma de asta mergem.

Pana cu o zi inainte eram indecisi ce sa facem, dadeam cu banul, facem estimari climatice. Solutia salvatoare a venit de la cei la care trebuia sa stam in apartament, aveau o problema tehnica.

Clar am luat-o ca pe un semn ca nu trebuie sa mergem si … am stat acasa. Are rost sa mai zic ca acum ne pare rau?! Nu!

Asadar, cele mai bune decizii se iau pe pripite!