Dermatolog bun in Bucuresti. In cazul in care ai nevoie!

Cauti un dermatolog bun in Bucuresti? Atunci trebuie sa mergi la Cristina Cotruta, la clinica Dermashape. Nu fac reclama, doar informez.

Stiu cat de greu este sa gasesti un dermatolog bun. Nu din experienta personala, ci din cea alaturi de M. Haideti sa va povestesc, pe scurt, cum a inceput totul, ca sa intelegeti mai bine.

Cand am cunoscut-o pe M., acum aproape 12 ani, avea deja activ psoriazisul. Fara sa stie asta, nici ea, nici medicul dermatolog la care mergea.

Avea deja cateva luni, poate jumatate de an de cand schimbase doctorii si de abia dupa aproape un an a gasit un dermatolog capabil sa-i spuna ce are si sa-i dea tratamentul adecvat.

Intr-adevar avea o forma atipica de psoriazis, fara mostenire din familie.

Cateodata ai nevoie doar de noroc!

Intreaga noastra relatie a fost si este o lupta continua a ei cu aceasta boala, iar faptul ca nu e viata tocmai roz agraveaza uneori boala.

Ne-am mutat in capitala si aveam nevoie din nou de un medic bun. Ceea ce ne-a cam speriat la inceput.

Imi amintesc si acum cat de nervoasa a venit de la o intalnire cu un dermatolog de la Medlife.

Era neasigurata in acea perioada, iar de la 2 eruptii cutanate in talpa cate avea atunci, doctorita respectiva o si amenintase cu tratament imunosupresor de sute de euro.

Doctorita respectiva lucra in mediul privat, iar M. nu urma sa fie neasigurata o viata …. Unii medici nu ar trebui sa vorbeasca cu pacientii, mai bine taci daca nu ai ceva bun de zis.

Dermatolog bun in Bucuresti!

Sa revin la doamna doctor Cristina Cotruta. Nu se compara cu niciunul din dermatologii la care a fost M. pana acum. Este altfel, este om in primul rand.

Stie sa comunice, este deschisa si stie despre cele mai noi tratamente. Isi cunoaste foarte bine profesia si de fiecare data M. vine relaxata de acolo. Desi a avut cateva probleme pe care le-a tratat in cei 3 ani de cand merge.

M-am convins si eu ca este asa zilele trecute. Am avut cateva semne care ma deranjau si am avut nevoie de o interventie.

Profesionalism, e tot ce pot spune! Recomand cu incredere!