Despre orase care merita vazute cel putin o data in viata!

National Geographic a realizat un clasament al celor mai frumoase 19 orase pe care trebuie sa le vizitam in 2019.

Pana acum nimic iesit din comun, astfel de clasamente fiind la ordinea zilei pentru faimoasa sau deja celebra platforma.

Surprinderea mea este ca un oras din tara noastra intra in acel clasament. Si anume, orasul Sibiu. Tare, nu-i asa! #discoverromania #visitsibiu #tarameafrumoasa

Despre Sibiu ce pot sa va spun, doar lucruri bune. De cand locuim in capitala trecem cu regularitate pe acolo. Pe langa, dar observam cat de cat “evolutia”.

In vara am vizitat orasul pret de o zi si am ramas placut impresionat. Nu mai fusesem de cativa ani si se vede foarte bine ca micutul orasel a stiut sa-si pastreze farmecul.

Orase care merita vazute

Daca faci abstractie de limba pe care o auzi predominant in jurul tau, parca ai fi intr-un oras precum Viena, Bratislava.

Ne place foarte mult Sibiul si va recomand si voua sa-l descoperiti. Nu veti regreta.

Daca nu ma insel anul viitor vor fi si ceva evenimente gastronomice importante. Cu atat mai mult trebuie ajuns la o degustare. #manancaromaneste

Va povesteam ca-mi plac calatoriile. Cel mai important aspect pentru mine atunci cand merg undeva este sa fie “la cel mai mic pret”.

Nu neaparat pentru ca sunt excesiv de zgarcit (calculat imi place sa zic), ci pentru ca nu vad rostul sa platesti mai mult decat merita.

Alege sa descoperi lumea

Principiul meu este ca daca alegi din timp o vacanta, o gasesti la preturi accesibile si poti avea mai multe excursii intr-un an.

Pentru astfel de situatii am un ajutor de nadejde, Calatorila.ro, un blog care posteaza ponturi pentru zboruri sau cazari ieftine.

Partea buna in astfel de calatorii este ca poti sa-ti personalizezi tu intreaga aventura, fara sa depinzi de nimeni. Fara intermediari, exact dupa cum iti doresti.

Este modul inteligent de a calatori, in viziunea mea. Si nu as schimba cu nimic asta!