Despre pasiuni!

Despre pasiunile mele am scris treptat, de-a lungul timpului, promit ca voi scrie si in continuare cu aceeasi ardoare, doar sunt pasiunile mele. Astazi, va voi mai retine putin atentia cu una dintre pasiunile mele care este in stransa legatura cu un calculator, o conexiune bunicica la internet si mult mult (am scris deja mult?) timp liber. Daca inca nu ati inteles unde vroiam sa „ajung” o sa va enunt pe „sleau”, ma refer la pasiunea mea pentru jocuri online.

Stiu ca foarte multa lume se va aventura in afirmatii de genul: „maturizeaza-te”, „fa ceva util” si altele in genul acestora, insa fiecare cu viata lui, nu?! Cu totii am avut o copilarie in care jocurile nu lipseau din activitatea zilnica, o copilarie fericita as putea afirma. Tocmai din acest motiv pentru mine copilaria s-a transpus si in maturitate, doar jocurile s-au schimbat putin. Acum nu mai ies in fata blocului, nu mai folosesc diferite obiecte (mingi sau masinute) pentru a imi intretine aventura, acum doar controlez un mouse si o tastatura.

Chiar daca din punct de vedere fizic jocul meu difera, din punct de vedere mental efectul este acelasi: pret de cateva momente reusesc sa ma transpun in universul pe care jocul respectiv mi l-a creat. Imi plac multe tipuri de misiuni, insa cele oferite de jocuri 3d reusesc sa ma surprinda intr-un mod placut de fiecare data. In cadrul acestor jocuri grafica este exceptionala, sunetul completeaza armonios fiecare pas, iar aventura … una greu de uitat.

Am observat ca cele mai multe astfel de jocuri parca sunt special „dedicate” baietilor, deoarece sunt fie cu masini, fie cu: elicoptere, camioane, motociclete, nave spatiale sau lupte, tot ceea ce inseamna „masculinitate”. De fiecare data cand termin un astfel de joc, pe langa starea de bine pe care o dobandesc per total, ma simt si „invincibil”, reusesc sa dobandesc foarte multa energie pozitiva.

Probabil acesta este si motivul pentru care putinul timp liber pe care il am il petrec cu mare drag accesand diferite tipuri de jocuri. In felul acesta reusesc sa ma deconectez de problemele cotidiene si sa alung stresul acumulat.

Voi cum preferati sa va petreceti timpul liber?