Despre viata: consider ca atragem tot ceea ce traim!

De cele mai multe ori viata este un sir de evenimente. La inceput totul poate parea ca nu are legatura, sens, insa in timp par a fi conectate intre ele.

Sau cel putin asa este viata mea. Poate pentru ca am incercat sa gasesc raspunsuri de fiecare data. Sau poate pentru ca am intrebat atunci cand altii ar fi tacut.

Cert este ca am impresia ca tot ceea ce facem are un “ecou” in univers. Cu bune si rele, cam asa este normal sa fie viata. Si asa si este.

Nu exista om perfect fericit sau multumit. Asa cum nu exista viata perfecta. Fiecare isi doreste mai mult sau va fi nemultumit cu ceea ce are.

Trebuie sa existe un echilibru in viata

Trebuie doar sa inveti sa apreciezi tot ce ti se intampla si sa te bucuri pentru clipele pe care le traiesti.

Avand o boala cronica, autoimuna, ajungi sa apreciezi mai mult viata. In cazul meu inca de tanar. Pentru ca fiind constient de faptul ca tu nu ai atatea sanse si nici un stil de viata normal, tot ce ti se intampla are mai mult sens.

Frica, neputinta, durerea, sunt frustrari care apar atunci cand esti bolnav. Ca sa inveti sa treci peste si sa traiesti alaturi de ele, este foarte greu. Nu e imposibil, dar e greu.

Trebuie sa ai un caracter puternic si foarte important, sa ai alaturi oameni care conteaza.

Atragem tot ce e in jurul nostru

De asta consider ca totul in viata se intampla cu un scop. Pe care poate nu il intelegi la inceput, dar exista.

Care erau sansele ca medicul meu sa fie aceiasi zodie ca si mine? Nu cred in zodii, dar cumva anumite persoane de aceiasi zodie seamana in linii mari ca si caracter.

Atragem anumite lucruri. Universul mentine un echilibru in viata noastra, ca sa nu clacam.