Detaliile fac diferenta!

De trei ani, de cand am cainele, am cunoscut foarte multi oameni in plimbarile zilnice. Unii dintre ei mi-au devenit prieteni, in timp ce altii au ramas doar simple cunostinte. Se formeaza un fel de “comunitate” in jurul nostru, al celor care au caine. Exact ca si in jurul celor care au copii.

Dintre toti cainii pe care i-am intalnit in acesti ani unul singur imi place foarte mult, pentru ca este echilibrat. A fost un caine utilitar si stapanul lui s-a ocupat de educatia lui, iar asta se vede in fiecare interactiune a lor. Mi-ar fi placut sa lucrez si eu la fel cu al meu, insa nici rasa si nici timpul nu mi-au permis sa ajung la acel nivel.

O experienta deosebita!

Si prietenul asta al meu si-a facut casa, intr-o localitate de langa capitala. Am mers mai multi sa-l ajutam sa-si faca cateva modificari prin gradina inainte de a se muta. Intr-un fel a fost o petrecere de “casa noua”, dar pentru ca nu e inca totul gata a fost doar “o mana de ajutor”.

Am remarcat mai multe lucruri interesante pe care si le-a facut, insa zona de “curatenie” (sa-i zic asa) m-a impresionat. Cred ca e prima persoana pe care o cunosc care are masina de spalat rufe cu uscator incorporat, vezi aici ce modele poti alege, o inovatie pe care romanii nu o folosesc in viata de zi cu zi. Cu toate ca aceasta este utila atunci cand nu ai suficient spatiu pentru un uscator separat sau atunci cand ai nevoie sa folosesti urgent o haina deja murdara.

Candva, cand voi avea propria casa, o sa-mi fac o astfel de camera speciala pentru curatenie. O camera in care sa-mi tin toate produsele pentru curatat, toate obiectele necesare, ca sa fie totul organizat. Sper sa nu am de asteptat prea mult timp pana atunci.

Viata la curte e frumoasa!

E frumos sa locuiesti la casa, mai ales daca ai o curte mare si aer curat. Daca ar fi sa-mi aleg locatia “de vis”, cu siguranta ar fi undeva intr-o zona de deal, cu multa verdeata in jur, copaci, o apa curgatoare (m-as multumi si cu un mic rau).

Am crescut la casa pana la 7 ani si stiu cat de important este sa ai o curte mare in care poti sa te joci (sunt importante jocurile in aer liber).

sursa imaginii: best-wallpaper.net