Diferenta dintre o fotografie si o poza!

Fotografiile sunt ceva si pozele altceva. O poza nu va reusi sa transmita niciodata emotii, in schimb o fotografie te va transpune tocmai in acel cadru.

De-a lungul anilor arta fotografica a evoluat foarte mult, in mare parte si datorita evolutiei tehnologice. Acum ne putem cumpara aparate performante care ne ajuta sa surprindem imagini incredibile, care nu mai au nevoie de “retusuri” (prelucrare).

Cu toate acestea, fiecare imagine se poate transforma intr-o fotografie care va ramane peste ani, doar datorita celui care surprinde cadrul respectiv.

O fotografie reusita trebuie sa transmita o emotie

Daca am pune 10 oameni sa faca o poza aceluiasi cadru, cu siguranta maxim o imagine ar fi spectaculoasa. Multi vad, insa putini reusesc sa transmita emotia.

Acesta este si motivul pentru care fotografia de nunta a evoluat atat de mult in ultimii ani.

Pentru cei mai multi dintre noi, nunta este cel mai important eveniment din viata in doi. Reprezinta tocmai inceputul nostru ca si familie.

Iti doresti sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta, sa ii ai pe cei dragi alaturi si sa ramana totul memorabil.

Alegerea unui fotograf profesionist este esentiala!

Aceasta zi a nuntii poate ramane vesnic “vie” prin intermediul fotografiilor din album (fie ca este el virtual, fie clasic).

Alegerea unui fotograf de nunta in Iasi poate fi foarte simpla, pentru ca Paul este exact persoana de care ai nevoie. El stie cum sa transforme un vis in realitate, cum sa surprinda cele mai puternice emotii transmise, cum sa transforme o poza intr-o fotografie pe care nu o vei uita niciodata.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii natural, sa incerci sa lasi emotiile deoparte si sa te bucuri de fiecare minut din ziua nuntii tale.fotograf nunta iasi

Doar creand momente unice ii vei face pe cei din jur fericiti

Poti incerca sa iti impresionezi invitatii tocmai prin oferirea unor momente unice, amuzante, interactive.

Daca vrei ca nunta ta sa fie deosebita, atunci trebuie sa apelezi la cabina foto din Iasi si vei reusi sa-ti surprinzi intr-o maniera inedita invitatii.

Acestia vor putea sa-si personalizeze fotografiile, vor avea o amintire de la nunta ta, o amintire pe care o vor pastra cu drag peste ani si ani.

In acest fel cu totii se vor simti bine si vor socializa, se vor forma prietenii si vor fi generate multe zambete.

Probabil asta este ceea ce isi doreste fiecare de la nunta lui: oamenii dragi sa fie fericiti si sa sarbatoreasca alaturi cea mai importanta zi din noua viata in doi.