Dillard Flo Rida

Pentru cei care au auzit de Flo-rida din Step UP 3 sau din colaborari gen “Elevator” cu maestrul Timbaland, dar in rest nu au nici cea mai mica idee despre albumele, vanzarile sau succesul acestui rapper american, urmeaza sa fiti “luminati”. Purtand numele de Tramar Dillard este nascut in 17 Septembrie 1979, in Carol City, Florida, de unde si numele de scena. Crescut de mama lui impreuna cu 7 surori, copilaria nu i-a fost una linistita si “scaldata” de puf.

Legatura cu muzica i-a fost facuta de cumnatul lui, iar Dillard si-a format propria formatie numita Groundhoggz. De aici pana la succes a fost un drum lung pentru el, deoarece a trecut prin diferite joburi, fara legatura cu muzica, chiar si 2 ani de universitate. Intr-un final a primit telefonul pe care il astepta din partea Poe Boy Entertainment, cu care a semnat un contract in 2006, iar prima lansare importanta a fost “Birthday”, in colaborare cu Rick Ross.

Albumul de debut a fost intitulat “Mail on Sunday”, si a fost lansat in Martie 2008, continand hituri ca “LOW”, colaborare cu T-Pain, sau “In the Ayer”. In Decembrie 2010 s-a anuntat oficial lansarea propriului label intitulat “International Music Group”, inspirat de Nicki Minaj.

Acum se afla la cel de-al patrulea album si succesul ii surade la fel de bine. Desi are 31 de nominalizari la diferite premii, acesta a castigat doar 4 dintre ele, unul fiind pentru mega succesul inregistrat cu “Low”.
Ultimul single extras de pe albumul “Only One Rida”, care inca nu a fost lansat official, este intitulat “Good Feeling”.