Do you love gaming?

In Romania exista foarte multe persoane pasionate de jocuri, unele dintre acestea fiind extrem de bune in ceea ce fac (doar eu cunosc vreo 5 persoane care se “dedica” acestor activitati). Si astfel numarul persoanelor care practica diferite tipuri de jocuri a crescut simtitor de la an la an, iar de aici si pana la formarea comunitatilor online a fost doar un pas. In zilele noastre prieteniile nu se mai leaga in fata blocului “impartind” o minge de fotbal (a unui vecin care o primise de la un unchi din America), acum prieteniile se leaga jucand FIFA 14, PES 14, Mortal Kombat sau alte tipuri de jocuri complexe.

Lansat cu promisiunea ca va ajunge cel mai bun site de stiri despre gaming din tara noastra, www.zonadegaming.ro a inceput bine, acumuland la mai putin de doua saptamani de la lansare mai bine de 500 de fani. Acest inceput cu “dreptul” este foarte important si evidentiaza importanta acestor tipuri de jocuri pentru publicul tinta din Romania. De asemenea cei care se ocupa de administrarea site-ului promit ca vor participa activ si la urmatoarele evenimente de gaming din tara, ajutand astfel la o buna comunicare intre membrii comunitatii formate in jurul acestuia.

Din cat am studiat pana acum site-ul este bine documentat, textele fiind de calitate si cu un continut important, iar interactiunea se face usor si intuitiv, asadar doar buline albe. Exista foarte multe categorii care cuprind intreaga raza de actiune a zonei de gaming, toate acestea ajutand la o buna si corecta informare. Astept sa vad cat de departe vor ajunge si cat de mult vor reusi sa castige “sufletul” celor pasionati de gaming din tara noastra. Voi ce parere aveti despre acest nou site, credeti ca va face fata concurentei si presiunilor aparute?