Doar pentru ca se poate?!

In viata de zi cu zi putem realiza tot ceea ce vrem, trebuie doar sa ne dorim foarte mult acel lucru si sa facem tot posibilul pentru a il obtine. Insa foarte multe persoane nu cred in aceasta afirmatie, in mare parte din cauza gandirii negative! Este usor sa zici ca iti doresti foarte mult un lucru (de exemplu: sa slabesti) si ca te gandesti la asta non-stop, insa ce faci in acest sens?

Renunti la swaorma de la coltul strazii (Dristor pentru mitici), renunti la chipsurile din timpul filmului vizionat cu prietenii la ora 22:00, renunti la dulciurile mancate pe stomacul gol si la sucurile care iti “trezesc simturile”?! De obicei incerc sa vad partea buna a lucrurilor, astfel de fiecare data incerc sa apreciez inovatiile deoarece datorita lor putem evolua. Uneori ma gandesc insa cat de departe poate ajunge omenirea doar din dorinta de a impresiona.

Nu toate inovatiile sunt menite sa ne inlesneasca traiul sau sa ne ajute sa evoluam. In aceasta categorie intra si, dupa parerea mea, noul smartphone lansat de catre cei de la Samsung, si anume Galaxy Round. De ce fac aceasta afirmatie? Pai acest telefon are un ecran OLED curbat pe verticala, un ecran de 5,7 inci al carui display este full HD. Care este motivul pentru care au lansat un telefon inteligent cu ecran curbat, doar pentru ca pot?

Inca nu pot sa inteleg avantajul in a il folosi, insa specialistii afirma ca va fi implementat un program de aplicatii numit “Round Interaction”, special creat pentru a pune in evidenta un astfel de ecran. Astept cu nerabdare sa apara si in magazinele din tara noastra, momentan nu am drum spre Coreea de Sud pentru a il testa. Voi ce parere aveti despre noul smartphone Galaxy Round? Cum credeti ca il vom simti in buzunare?