Doua filme: unul bun si altul mai putin bun!

Cu toate ca este mijlocul verii, sa zic asa, reusesc inca sa ne surprinda temperaturile ridicate indicate de mercurul din termometre (acum realizez ca nu am in casa niciun termometru cu mercur). Noi, romanii, suntem ca si firmele de deszapezire, care traiesc finantate de stat, ne panicam la primii fulgi de zapada din timpul iernii.

Fiind peste 30 de grade in capitala si neavand planuri de weekend, am decis sa mai recuperez putin din filmele “pierdute” pana acum. Afara este prea cald si orice activitate in aer liber poate fi practicata doar dimineata sau seara.

King Arthur

Va scriu si voua impresiile mele, in cazul in care aveti si voi planificata urmarirea celor doua filme pe care le-am vazut azi si ieri.

Primul vazut a fost “King Arthur: Legend of the Sword” si mi-a placut. Din primele minute ale filmului iti dai seama ca e opera lui Guy Ritchie, in cazul in care sa zicem ca nu ai fi stiut de la inceput.

Actiunea e buna, povestea si ea, actorii joaca ca-n zilele lor de glorie, per total mi-a placut si il recomand cu placere. Daca nu ar fi fost cateva scene de lupta in care intre Arthur si CGI nu se mai face trecerea bine, as fi zis chiar ca e un film foarte bun.

Transformers

Am reusit, intr-un final, sa urmaresc si mult asteptatul “Transformers: The Last Knight”. Putin dezamagit de poveste pentru ca e vizibil faptul ca au facut filmul doar pentru ca au putut, nu si pentru ca ar fi insemnat ceva.

L-au folosit pe Anthony Hopkins ca sa fie povestea cat mai “reala”, sa para ca nu e nimic “tras de coada”, insa pe mine nu m-au convins. Relatiile dintre personaje mi s-au parut exagerate, nu te poti razgandi din minut in minut, zic si eu! Din punct de vedere vizual si actoricesc nu am ce sa comentez.

Mi-a placut faptul ca in acest film personajul lui Anthony Hopkins este inrudit cu cel al lui Shia LaBeouf, motiv pentru care sper (candva) sa revina personajul lui. Ultimele doua, cele cu Mark Wahlberg (pe care il apreciez ca si actor), nu se pot compara cu primele trei, din punctul meu de vedere.

Voi ce recomandari de filme aveti?

sursa imaginii: http://bit.ly/2tRBKDd