Dus si deja intors. Cam asa a fost concediul de anul acesta.

Dupa recomandarile de cum sa ne facem bagajele, dus am fost. Probabil amintirile bagajelor facute mi-au trezit dorul de duca.

Ehh, nu e chiar asa, era cumva planificata calatoria si bine am facut ca am si dus-o pana la bun sfarsit.

De foarte multe ori ne propunem sa facem mici escapade si lasam viata sa ne spulbere planurile.

Uneori ne spunem “poate e mai bine asa”, alteori ne frustram si ne promitem ca data viitoare chiar vom merge.

Alege sa pleci atunci cand nu mai poti

Asa a fost si cu aceste 2 zile jumatate in Grecia, pentru ca acolo am evadat. Am tot rezervat, am amanat si nu am mai plecat.

De regula rezervam tot timpul cu free cancelation ca sa putem fi siguri ca nu pierdem banii. In cazul nostru nu prea sanatosi si cu un caine, nu stii niciodata cand ai planurile date peste cap.

Asa ca, pentru noi aceasta varianta este cea mai buna. Rezervarile le facem din timp, iar pentru noi un pret rezonabil este de 40-60 euro per noapte. Incercam cat mai ieftin.

Daca mai mergem impreuna cu alte cupluri, atunci scad costurile. Dar de regula suntem mai fericiti doar noi doi.

Dus si intors. Cateva zile sunt suficiente atunci cand e nevoie.

Alegem sa mergem cu masina pentru ca avem cainele. Am putea sa-l lasam la un hotel sau cu altcineva, dar nu suntem genul ala de stapani/parinti.

Ne-am asumat o responsabilitate, atat cat putem o ducem la bun sfarsit. La pensiunile canine nu e in regula, chiar daca sunt cele mai “promovate”. Dog sitterii: depinde cine e persoana respectiva, iar noi nu avem incredere in oameni. Iar sa apelam la familie, au ei destule pe cap.

Alegem sa mergem “la greci” pentru ca e mai ieftin decat pe litoralul romanesc si pentru ca mancarea este foarte buna.

Nimic nu se compara cu pestele prins de Dimitri noaptea si gatit de Maria a doua zi. Valurile, linistea, apa curata, mancarea buna si gandurile pierdute in tipatul pescarusilor. Cam asta a fost concediul de anul acesta.