E greu sa alegi o alimentatie corecta, dar se poate!

Scriu destul de mult in ultimul timp despre alimentatie. Nu incerc sa schimb lumea sau sa conving pe cineva de principiile mele alimentare. Nici nu pot afirma ca am un anumit stil de viata sau regim alimentar.

Tot ceea ce incerc sa fac este sa mananc diversificat, nu foarte mult la o masa. Sa mananc des, sa fiu linistit in timpul mesei, sa nu ma stresez, sa mestec bine alimentele consumate.

Cum arata o alimentatie corecta in viziunea mea

De asemenea, optez tot timpul pentru mancarea proaspata si alimentele de calitate. Asta inseamna ca nu voi alege carnea congelata, la fel cum mezelurile, carnea deja condimentata din comert, nu au ce cauta in cosul meu de cumparaturi.

Incerc sa aleg produse de a caror origine sunt sigur. Dar nu voi merge pe incredere. Asa ca nu voi cumpar din Obor de la o babuta care-mi zice ca are oua proaspete de la gainile ei. Prefer sa cumpar oua din supermarket, pentru ca daca alea sunt afectate de alimentatia “dopata” a gainilor, macar ma omoara lent.

Nu mananc prajit in ulei, de niciun fel, incerc sa gatesc sanatos si sa mananc ceea ce prepar astazi. Nu gatesc pentru o saptamana.

Citeam despre faptul ca foarte multi din bolnavii care sufera de cancer sau diferite tumori mor pentru ca nu se alimenteaza corect.

Tu ce alegi?

Exista “nebunia” asta: un bolnav care sufera de cancer ar trebui sa renunte la carne rosie, lactate, cereale rafinate si zahar. Circa 60% din bolnavi aleg acest regim alimentar.

Din pacate, in fiecare an, in jur de 35000 din pacientii cu tumori, mor din cauza ca nu au nutrientii necesari. Inlaturand alimentele care-ti ofera energie iti privezi corpul de tot ce are nevoie pentru a “ramane in viata”.

Sa zicem ca aceste alimente ar influenta evolutia tumorilor. Dar o fac mai lent decat influenteaza lupta propriului tau corp pentru viata.

Eu zic ca din doua chestii negative, ar fi bine sa o alegi pe cea mai putin negativa.

sursa imaginii: http://bit.ly/2BAJX7u