Elon Musk, geniul!

Am mai scris ca sunt fan Tesla, cel putin o data pana acum. Ma numar printre cei care apreciaza geniului lui Elon Musk care pana in prezent detine cateva companii (Tesla, Space X, SolarCity, OpenAI, The Boring Company) care cu siguranta vor schimba lumea. Sa nu uitam ca impreuna cu fratele lui a facut (si apoi vandut) PayPal-ul.

Daca as avea posibilitatea mi-as achizitiona fara sa stau pe ganduri Tesla Model 3 si as spera la Model X.

Din pacate, chiar daca as avea suficienti bani, este destul de dificil sa ai o astfel de masina in Romania pentru ca nu avem service autorizat. Nu exista Dealer in tara noastra, cel mai apropiat fiind cel din Austria.

Sa nu mai zic ca la noi nu exista nici supercharger-ele, asa ca si daca as avea acum bani, e prea “inteligenta” masina asta pentru tara in care traiesc.

Ca sa va faceti o parere despre geniul lui Elon Musk, care a facut totul astfel incat omenirea sa traiasca o viata mai buna, candva, va voi posta interviul lui de la editia TED de anul acesta.

Eu va zic doar atat (ca sa va las sa ascultati linistiti cele circa 40 de minute), omul asta vrea sa moara pe Marte si chiar cred ca va reusi. Ce ziceti, v-am facut putin curiosi?!

sursa imaginii: