Este bine sa fii informat! Citeste!

Lumea evolueaza, in toate domeniile si din toate punctele de vedere. Odata cu ea trebuie sa evoluam si noi, in caz contrar ramanem in urma si nimeni nu cred ca isi doreste asta.

De mic copil am fost pasionat de tot ce inseamna mecanisme, tehnologie. Imi doream sa stiu cum functioneaza fiecare ceas, aparat radio, televizor, iar mai apoi calculator, telefon, masina.

Doar daca citesti esti informat!

Cred ca nu a ramas nimic in casa care nu a fost desfacut de mine (si uneori stricat). Aceasta pasiune s-a mentinut peste ani si s-a transformat treptat intr-un fel de hobby. Pentru ca timpul liber nu imi mai permite sa desfac chiar tot ce imi trece prin mana, am ramas cu cititul.

Ritualul meu din fiecare dimineata este sa citesc stiri it si tot ce tine despre ce mai e nou in lume. Imi place sa stiu ce au mai lansat marile companii, ce fel de noutati mai sunt si cum functioneaza anumite dispozitive inteligente.

Nu am doar un domeniu preferat, citesc despre tot, de la ceasuri, la telefoane, televizoare, masini, chiar si despre nave spatiale. Cine stie, poate candva viata mea va depinde de vreo informatie acumulata.

Trebuie sa stii sa apreciezi fiecare lucru cu adevarat important!

Daca ati mai citit pana acum articolele mele, ati observat probabil ca apreciez destul de mult produsele lansate pana acum de catre cei de la Apple. In acelasi timp stiu sa apreciez si produsele competitorilor, atunci cand este cazul.

Ati auzit cu siguranta (poate ati si vazut) de celebrele televizoare care au ecrane OLED (Organic Light-Emitting Diode). Aceasta noua tehnologie reprezinta viitorul in materie de ecrane, iar in ultimii ani producatorii de telefoane inteligente incearca sa o implementeze.

Cel mai mare producator la nivel mondial este compania Samsung. Din pacate, pana in ultima perioada de timp, aceasta tehnologie nu a putut fi valorificata la adevarata ei valoare in productia de smartphone-uri.

Ecranele OLED reprezinta viitorul!

Probabil acesta este si motivul pentru care cei de la Apple nu au optat pana acum pentru ecranele OLED. In ceea ce priveste marea lansare, din toamna acestui an, a telefonului inteligent iPhone 8, se pare ca tot mai multe zvonuri indica si aparitia acestui tip de ecran.

De anul viitor Apple si-a exprimat dorinta de a implementa ecranele OLED in toate telefoanele lansate, fapt ce va constitui o schimbare majora. Din ce am citit pana acum, Apple ar vrea sa investeasca intr-o fabrica LG care ar trebui sa le produca exclusiv aceste ecrane OLED, deoarece Samsung nu va face fata nevoilor de productie.

Lansarea iPhone 8 este mult asteptata!

Asa cum era de asteptat, inaintea marii lansari aniversare, Apple se confrunta cu tot mai multe situatii stresante. Companiile cu care acestia colaboreaza nu reusesc sa respecte cerintele, motiv pentru care colaborarile dintre Apple si Samsung sunt tot mai dese.

Se pare ca si memoriile 3D NAND vor fi produse, o parte importanta, de catre cei de la Samsung, din cauza faptului ca Toshiba si SK Hynix nu fac fata cerintelor si productiei.

Ramane sa vedem cate dintre aceste zvonuri pe care le-am tot citit si/sau auzit de-a lungul timpului sunt adevarate si cate nu. Pana la urma aceasta strategie a Apple de a crea “tensiune” inainte de fiecare lansare este destul de buna pentru vanzari.

Zi de zi milioane de persoane, din intreaga lume, incearca sa afle tot mai multe informatii noi despre marea lansare aniversara Apple 2017.

sursa imaginii: http://bit.ly/2sy3mNM