Este important sa crezi in ceva, orice!

Imi plac foarte mult oamenii care cred in ceva, pentru ca ai nevoie de credinta in viata!

Ma uitam aseara la filmul “The Man Who Knew Infinity”, despre povestea de viata a matematicianului indian Srinivasa Ramanujan si relatia pe care a avut-o cu mentorul sau (profesorul G.H. Hardy).

O sa trec peste faptul ca nu mi-a placut cum au “spus” povestea si o sa ma rezum doar la partea in care credinta este extrem de importanta pentru tanarul indian (care desi nu avea educatie a reusit sa rezolve ceea ce nu au putut altii).

Asadar, credinta este importanta pe mai multe planuri (fizic, emotional, spiritual, intelectual) in viata de zi cu zi. Daca nu iti gasesti “sprijinul” in acea forta superioara tie, nu esti linistit.

Nu este important in ce crezi, in Dumnezeu, o zeitate, in univers sau in propria gandire, este important sa crezi in ceva care sa te “ghideze” prin viata.

Asta e o discutie care merita dezbatuta pe larg, dar nu la aceasta ora tarzie.

Biserica Catolica va ierta femeile care avorteaza!

Voiam doar sa va scriu despre faptul ca astazi, catolicii, mai exact Papa Francisc, a declarat oficial faptul ca preotii catolici vor putea ierta de acum inainte femeile care avorteaza. Si asta mi se pare WOW!

Nu-mi amintesc daca v-am mai scris parerea mea despre Biserica Catolica, poate ma repet, dar mi se pare ca sunt peste Biserica Ortodoxa, cu mult!

Stiu cum sa se mentina in actualitate, stiu cum sa aduca religia in prezent si stiu cum sa-si atraga enoriasi din toate categoriile sociale, toate mediile si toate varstele.

Suveranul Pontif a demonstrat inca o data de ce este Vaticanul atat de puternic la nivel mondial, a demonstrat inca o data ca este o personalitate pe care vrei sa o cunosti!

Inca de anul trecut Papa Francisc a inceput sa dezbata acest subiect, afirmand ca a cunoscut multe cazuri de femei care au avortat si care s-au cait apoi toata viata pentru pacatul pe care l-au facut. Ce rost avea sa le indeparteze de Biserica cand tocmai dupa avort acestea aveau mai mare nevoie de ajutor Divin!

O idee inteleapta, din toate punctele de vedere!

Avortul este o alegere dificila si pentru ca este o ora tarzie, nu merita sa adormim cu astfel de ganduri.

Motiv pentru care va voi posta un videoclip care va va schimba seara!

sursa imaginii