Este zi de vot. Soare, cer senin, un inceput frumos de vara!

Astazi este zi de vot si tot ce am in cap este celebra: “daca votarea ar face diferenta, nu ne-ar lasa sa ne exercitam acest drept”. Nu e chiar asa, dar in mare. Parca Mark Twain a zis, nu retin.

Nu vreau sa influentez pe nimeni, atat timp cat fiecare are libertate de exprimare. Ce se intampla in tara noastra in ultimii zeci de ani nu e in regula.

O vedem si simtim asta zilnic. Nu stiu in al catelea ceas suntem, daca mai putem schimba ceva. Nu am facut nimic pentru a schimba ceva si nu cred ca voi face.

Poate pentru ca ma consider prea mic, prea bolnav, negativ in gandire. Nu cred ca eu voi putea schimba ceva.

Zi de vot in Romania

Stiu ca schimbarea incepe cu noi, dar nu si in ceea ce inseamna politica. Din punctul meu de vedere sunt “forte” mult prea mari ca sa poata fi controlate de multime.

Legile si deciziile se iau in forumuri restranse, de care noi cu siguranta nu stim.

Cu toate astea, sper sa ajung astazi sa votez. Doar pentru simpla idee ca pot face asta si nu as vrea ca acel 1 vot sa fie atribuit de altcineva.

Voi vota asa cum imi dicteaza intelectul, in speranta ca poate-poate ceva va fi mai bine. Desi nu cred ca va fi asa, doar sper.

O zi cu soare si cativa nori

Important este sa fim bine informati, orice facem in viata. Nu trebuie sa deschidem televizorul si sa consideram ca stim totul.

Citeste din 10 surse aceiasi stire si incearca sa intelegi “printre randuri” care e realitatea. Fie ca iti alegi o masina de tuns iarba sau gazonul, fie ca iti formezi o idee politica.

Orice faci in viata cu cat vei sti mai multe, cu atat vei avea un orizont mai mare. Si doar in acest fel vei putea sa te consideri impacat cu tine ca ai putut mai mult.

Depaseste-ti limitele constant, in ritmul tau. Nu vei avea nimic de pierdut. Mergi la vot si exprima-ti dorinta, indiferent care e ea. Buna sau rea, vom trai cu decizia majoritatii. Sau cel putin asta vom crede.